Makovského náměstí 2, Brno 61600
V.G.
Ochotná a vstřícná paní doktorka, vyslechla mne, doptala se a snažila se co nejučiněji pomoci. Vzala mne i bez objednání, a i když jsem čekala trochu déle, vyplatilo se to. Rozhodně doporučuji.
• Ušní, nosní, krční, homeopatie • Jiný •
Paní doktorka byla příjemná. Bohužel nepoznala rakovinu mízních uzlin, viditelný lymfom a doporučila mi kloktat olej a poslala domů s tím, že uzliny jsou v pořádku. Naštěstí mně rozumná praktická lékařka napsala doporučení ještě jednou a poslala na jiné ORL, kde to poznaly okamžitě a zařídili operativní odebrání vzorku a převedení na onkologii. Kdyby nešlo o život, tak bych nad tím mávla rukou.
• Ušní, nosní, krční, homeopatie • Na doporučení prakt.lékařky - zmnožené zvětšené uzliny •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Renata Honzíková
Paní doktorka Fullerová je opravdu skvělá. Kladně hodnotím nejen lidský přístup, ale také postupy léčby. Velmi vítám, že je inovativní, vyzná se v možnostech dostupných podpůrných přípravků léčby, nadále si rozšiřuje obzory. Také s potěšením vítám náklonnost k homeopatii. Neřeší problémy razantně, pokud to není nezbytné. Chodím k ní s dcerou (zvětšená nosní mandle, opakované a vleklé rýmy, zánět ucha... A také sama - záněty dutin, angína).
• Ušní, nosní, krční, homeopatie • •
Daniela
Díky paní doktorce jsem se přestala bát chodit na vyšetření s ušima - což bylo od dětství trauma. Paní doktorka je velice milá a vstřícná s naprosto profesionálním přístupem. Mohu jen doporučit
• Ušní, nosní, krční, homeopatie • zánět dutin a zánět zvukovodu •
R
rusinkova.katarina
velmi příjemná a vstřícná paní doktorka, mohu jen doporučit!
Daniela
Paní doktorka mě nijak neoslnila. Dlouhá čekací doba i při objednání, na moje opakovaně bolavé mandle mi skoro nic neřekla, jen že asi bojují s něčím v těle. Zánět dutiny se mi sice vyléčil, ale předepsala mi na to antibiotika, ze kterých mi bylo hůř jak z nemoci, takže jsem je ani nedobrala, fakt to nešlo. Myslím, že příště už k ní nepůjdu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ochotná, příjemná, zřejmě fundovaná. Jen kdyby se nezahazovala s šarlatánskou homeopatií!
Perfektní. Skutečný zájem o pacienta, profesionalita, ale pokud existuje babská rada, poradí po babsku (kloktejte šalvěj), používá i homeopatika... Po extrémní angíně, která mě nedávno odrovnala, můžu paní dr. s klidem doporučit.
Jelínková
Velice příjemná lékařka, komunikativní, ochotná a odborník na svém místě.
Upravit nebo spravovat profil- Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Otorinolaryngologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně