MUDr. Vladimír Špička

Gynekologicko-porodnická ambulance

Menšíkova 1155, Prachatice 38301

PRONATAL Medical Group

Fráni Šrámka 33/1169, České Budějovice 37001

Všem doporučuji! Je to výborný, milý gynekolog, který rozumí tomu co dělá a vždy vše s ochotou vysvětlí.

• V

Podstoupila jsem u pana doktora Špičky v jeho soukromém zařízení placený zákrok - operaci děložního čípku.Ráno jsem přijela a odpoledne jsem byla propuštěna do domácího léčení.Musím všem kteří se o mne starali moc poděkovat.
    Úžasný přístup pana doktora,veškeré podrobné vysvětlení celého zákroku,zájem i po operaci,naprosto skvělá sestřička která se o mne starala s nádherným lidským přístupem a příjemné prostředí . Jsem moc ráda že jsem si mohla zvolit a všem ženám doporučuji :)

• Pana doktora všem vřele doporučuji. Výborný specialista a operatér, který neváhá ošetřit pacientku v případě potřeby i v neděli v noci.

• Dojíždím za panem doktorem z Kadaně,kde kdysi bylo jeho působiště.Je to odborník a skvělý lékař.Všem doporučuji Denisa

• zachránil mi mamku a já si na jeho péči také nikdy nemohla stěžovat. příjemný doktor, příjemné prostředí.

• Moje maminka chtěla mít před několika lety miminko. Její předešlý lékař si nevěděl rady, proč stále nemůže otěhotnět. Pak byl mamince doporučen Mudr. Říha a díky němu teď mám 12 letého bratra.

• Pan MUDr. Špička je skvělý doktor, své práci rozumí.
    Velmi příjemný člověk, vždy dokáže poradit a pomoci.
    Jsem s jeho péčí naprosto spokojená. Mohu jej všem doporučit.

Velmi příjemný, ochotný a naprostý odborník. S jakýmkoliv problémem poradí, pomůže a vše názorně vysvětlí. Po mimoděložním těhotenství mi velmi pomohl,jak odborně, tak psychicky. Rozhodně doporučuji.

• V

Já jsem s ním též byla velmi spokojená. Před sedmi a půl lety sehráli ještě s kolegou Majerem a jejich týmem výbornou souhru a nám se narodila zdravá a nádherná dvojčata. Odbornost, přístup - vše bylo výborné.

• B

Pan Dr. Špička je nejlepší gynekolog, kterého má rodina zažila. Jezdíme za ním a ž z Prahy již několik let. Máme zkušenosti pouze s gynekologií. Vždy vyléčí co potřebujeme a věnuje se s nadmírou pacientkám.