třída Edvarda Beneše 1747, Hradec Králové 50012
Karel Mareček
Paní doktorka u mé babičky nepoznala infarkt a nesmyslně léčila něco jiného. Díky prodlení se babičce na srdci vytvořila nenapravitelná výduť a teď už se v podstatě jen čeká, kdy praskne. Celkově doktorka zvláště ke starším lidem lhostejná a péče nedostatečná. Zasílám na paní doktorku oficiální stížnost na komoru praktických lékařů.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktoprka je po odborné stránce velmi ochotná, pečlivá a vždy se mnou jedná slušně. Má výbornou organizaci práce v ordinaci.
Komplexní prohlídka v podání p. doktorky: změříme tlak, kolik vážíte, zkotrolujeme zrak a sluch, odebereme krev, a nakonec prohmatáme břicho. Když bylo hotovo, tak jsem se zeptal " A co ta bulka na hrudní kosti? Jaká bulka? No tady jak jste mně prohmatávala. Ta je tuková, jste tlustej." Ale jinak dobrý, chodím tam rád, vždycky si vyslechnu v čekárně co trápí důchodce a zjistím, že jsem ještě dobrej.
Nedoporučuji, protože je velmi neosobní a pacienta nedokáže pochopit. Někdy je až drzá. Radši jsem odešla k jinému lékař.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
chodím k ní 20 let , sice většinou pouze pro léky , ale zatím jsem byl vždy spokojen
Jiří Koláček
Ochotná, rychlá a spolehlivá - doporučuji se zaregistrovat
Chladna,neosobni a jaksi lhostejna
Pacient Bílý s manželkou
Chodim k pani doktorce již dlouhá leta i s manželkou a jsme velmi spokojeni.
Jsem těžce nemocný se srdcem a s astmatem.
Chodím do lázní téměř každý rok a pani doktorka mi vždy vypíše návrh na lázně.
Chování v ordinaci pani doktorky je příjemné. Jsme velmi spokojeni• • •
Pacientka Cerna
Chodim k pani doktorce na kontroly a odbery krve kazdy mesic
a musim rict, ze rano je plna cekarna.
Setricka i pani doktorka pracuji efektivne a i diky pocitaci
nikdy nemusime dlouho cekat.
Jsem s organisaci prace v ordinaci i s praci a jednanim pani doktorky i sestricky
spokojena.• • •
Marie Nováková
S prací paní doktorky jsem velmi spokojená.
Chodím na pravidelné preventivní prohlídky. Vždy jsem kompletně vyšetřena a odeslaná na další odborné vyšetření-do laboratoře , na ekg, na mamologii.
Vždy klidné a slušné jednání pani doktorky i sestřičky.• • •