Pan doktor je vynikající lékař, velmi schopný, ochotný, pečlivý s citlivým přístupem, příjemný a sympatický. Velmi m…i pomohl a mockrát mu děkuji. Sestra je příjemná a také velmi ochotná.
Velmi dobrá komunikace,výborný odborník,vynikající operatér.Zkušenost obou mých synů. .A co nejlépe je to člověk kte…rému se svěříte do rukou z naprostou důvěrou a to nám pacientům jde.Děkuji.Děkuji.Děkuji.Plunerova
Doporučuji tohoto lékaře nejen pro ochotu, vstřícnost,lidskost,naslouchavost ale hlavně i pro výbornou práci.
Asi p…řed 15lety jsem se u pana doktora léčila pro opakované záněty moč.cest a měchýře. Díky němu jsem měla na několik let klid.Pak mě při opakovaných oboustraných zánětech ledvin odvezli do nemocnice a vzala tak do péče Mostecká nemocnice, kde jsem z této péče doslova ,,utekla,,. Protože u pana Mudr. Šprni bylo objednání dlouhé, začala jsem jezdit do Prahy. Osud tomu nejspíš chtěl a já jsem šťastná, neboť jsem se opět po tolika letech vrátila k Mudr.Šprňovi zpět.. a věřte tomu, že je pořád stejný jako před lety a pro mě ten nejlepší.
(Ty vlastnosti výše napsané už totiž málokterý lékař má).
S panem doktorem jsem byla velice spokojená. Profesionální lidský přístup, dcerku řádně vyšetřil, dlouho se nám věno…val a vyslechl mé dotazy. Sestřička též velmi příjemná. Max. spokojenost. Děkujeme E.Fiřtová s Terezkou