- Zubní lékařství
V Úvalu 84, Praha 5, Praha 150 06
Stomatologické zákroky
Y
Yousef
Pan doktor byl velmi mily, lidsky pristup kdy kazdy postup vysvetloval.
Dokazal i uklidnit, kdyz jsem byl nervozni ze zakroku.
Mohu jen doporucit! :)• Dentální klinika Hradčanská • Jiný •
Š
Šimon Bátěk
Byl jsem u pana doktora na extrakci zubů moudrosti a musím říct, že jsem byl maximálně spokojen. Celý zákrok proběhl rychle, šetrně a bez bolesti. Pan doktor byl velmi profesionální, empatický a srozumitelně mi vysvětlil každý krok zákroku i následnou péči. Oceňuji jeho klidný přístup, preciznost a lidskost. Pana doktora můžu maximálně doporučit.
Jared
I had my wisdom teeth removed by Tony and it was the best experience ever. I have to admit I was afraid of getting my wisdom teeth removed for many years. My girlfriend recommended Tony and when I saw how friendly he looked I thought to myself I’d finally give it a try. When I arrived to his ordinance he greeted me with a smile and talk me through the whole procedure. Not only that he played some music I liked to make me feel comfortable. After the procedure he even followed up with me to make sure I was healing fine. I’ll be returning to him very soon to get the rest of my wisdom teeth removed. Thank you Tony!
Kristýna Hlaváčová
Přístup pana doktora byl naprosto výjimečný – vstřícný, milý, empatický, pečlivý a pokaždé pozitivně naladěný.
Na operaci jsem šla s velkým strachem, ale pan doktor mě svým lidským, klidným a profesionálním přístupem hned uklidnil.
Na všechny otázky odpoví a daný problém s Vámi podrobně rozebere. Výjimečná je i jeho starost o to, jak se cítím a jestli se vše hojí tak, jak má.
Ve svém oboru je opravdu nejlepší a kdybych měla jakýkoliv problém v této oblasti, šla bych jedině k němu!
Mnohokrát děkuji a z celého srdce doporučuji všem.• Fakultní nemocnice v Motole • stomatologické zákroky •
Max
Komunikativní, veselý. Skvělé vystupování.
Praxi u stomatochirurgie má skvělou.
Ze zkušenosti mohu doporučit pro úzkostné i pacienty s ADHD.• Dentální klinika Hradčanská • Jiný •
Jan Bauer
Přístup pana doktora byl úžasný a naprosto se shoduji s dříve uvedenými hodnoceními pacientů. Vstřícnost, optimistická atmosféra, vysvětlení odborné problematiky a zodpovězení otázek. A naprosto výjimečná starost o průběh rekonvalescence. Mnohokrát děkuji a doporučuji.
Hana Machátová
Měla jsem možnost - jako doprovod pacientky, sledovat práci pana doktora při ošetrování a provádění výkonu v oblasti čelistního kloubu. Jeho profesionalní přístup, kdy vše dopodrobna vysvětlí, upozorní na možné reakce organismu, vyvážil i jeho lidský přístup. Jeho smysl pro humor dokáže atmosféru nemocničního prostředí velmi zpříjemnit. Úplně mne dostala jeho následný zájem o výsledek zakroku, kdy ošetřovanou pacientku sám kontaktoval a ptal se na její stav. Ošetření u pana doktora doporučuji.
• Fakultní nemocnice v Motole • Jiný •
O
Olga Hroníková
Pan doktor je velmi vstřícný s lidským přístupem. Pečlivě a podrobně vysvětlí průběh a všechny možnosti léčby. O pacienta má zájem a já mohu pana doktora vřele doporučit. Je velmi dobrý člověk a skvělý lékař
• Fakultní nemocnice v Motole • Jiný •
Lucie
Recenze na MDDr. Tony Lay
Děkuji panu doktorovi Layovi za naprosto výjimečný přístup! Můj syn Matyáš byl u něj poprvé – a nutno říci, že s velkou fobií ze zubařů, která se s ním táhla už 8 let. Vše začalo dávným zraněním pod dolním rtem a zkušeností s lékařem, který tehdy bohužel nedokázal vytvořit bezpečné a citlivé prostředí.
Pan doktor Lay? Naprostý opak! Nejen že skvěle ovládá svůj obor, ale jeho lidskost, pokora a humor jsou prostě neuvěřitelné. Umí navodit klid, vyvolat důvěru a s naprostou samozřejmostí respektuje hranice dítěte i rodiče.
Velké poděkování patří i milé sestřičce, která dotváří tu pohodovou a bezpečnou atmosféru.
Z celého srdce doporučuji – pro děti i dospělé. Takto by mělo vypadat moderní, lidské zubní ošetření.• Dentální klinika Hradčanská • Jiný •
Z
Zhanna Stoyka
Tohoto lékaře se zlatýma rukama mohu jen doporučit. Je prostě dokonalý. Provedl mi operaci, když jsem měla zlomenou čelist. Poté mi vytáhl všechny šrouby bez jakékoli anestezie – a já jsem to ani necítila. Všechno se nádherně zahojilo. O půl roku později jsem u něj byla znovu, tentokrát na vytržení osmičky. Zákrok byl tak dokonale, rychle a bezbolestně proveden, že jsem byla příjemně překvapená. S velkou vděčností mohu tohoto lékaře doporučit všem. Je ten nejlepší, věřte mi.
- Stomatochirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Stomatochirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze