• Zubní lékařství

• Stomatologické zákroky

Fakultní nemocnice v Motole

V Úvalu 84, Praha 5, Praha 150 06

Dentální klinika Hradčanská

Pan doktor je mimořádně vstřícný, ochotný, sympatický a empatický lékař. Člověk z něho cítí opravdu upřímnou snahu pacientovi pomoci. Vše mi vysvětlil a udělal nezbytná vyšetření (CT, MR), zvláštně oceňuju možnost postupu krok po kroku, od méně až po více invazivní metody. Po mnoha letech bolesti čelistního kloubu, kdy jsem kromě chirurgického řešení vyzkoušela snad opravdu všechno, se cítím v těch nejlepších rukách, nakloněná i příp. operativnímu řešení, pokud by méně invazivní postupy nepomohly. Osobnost a přístup pana doktora se určitě velkou měrou podepsaly na tom, že jsem k tomuto závěru došla.

• Fakultní nemocnice v Motole Jiný  •

• V

Trhani, dvou osmicek neni pro nikoho prijemny zazitek! Pan doktor Lai, nejenze vse dokonale vysvetlil, byl vtipny a uvolnil tak stres, ale predevsim, zakrok trvat 5 vterin u kazdeho zubu a byl naprosto bezbolestny! Pokud si budete chtit nechat vytrhnout zub, jedine u MUDr. Lai, doporucuji vsichni slusni pacienti!!!!

• Dentální klinika Hradčanská Jiný  •

Nevím jak to udělal ale po vytrhnutí osmičky jsem čekal s aulinem v ruce kdy to přijde a čekal jsem tak dlouho až jsem se ráno bez bolesti probudil. Skvělá péče, personál i prostředí. Doporučuji 1*

• A

Dnes jsem byla u dr. Laie na extrakci osmičky. Žiji s vrozenou poruchou pojivové tkáně, Ehlers-Danlosovým syndromem, z něhož u mě vyplývá třeba i cervikální nestabilita. Už jen samotné setrvání ve stomatologickém křesle v poloze vleže se zakloněnou hlavou bývá pro mě při stomatologických či stomatochirurgických výkonech velmi problematické, prakticky nereálné.

Dnešní zákrok však proběhl ve velmi pohodlné poloze, bez nutnosti nestandardního zaklánění krční páteře, v sedě. Dr. Lai se bez váhání přizpůsobil mému stavu vyplývajícího ze zdravotního postižení. Velmi si vážím jeho vstřícného přístupu a profesionálně odvedené práce. Mohu jen doporučit.

• Dentální klinika Hradčanská Jiný  •

Pan doktor je úžasný, velice milý a trpělivý. Trhal dceři (11 let) čtyři zuby. Celou dobu s ní komunikoval, vysvětloval, uklidňoval. Vůbec se nebála. Vše bezbolestně.
    Děkujeme pane doktore.

• Dentální klinika Hradčanská Jiný  •

U p. doktora jsem byl včera na odstranění cysty v horním patře. Před zákrokem mi vše pečlivě a podrobně vysvětlil. Po celou dobu velice klidný, příjemný a ohleduplný. Navíc velice šikovný. Ač se nejednalo u úplně příjemný zásah díky ohleduplnosti lékaře jsem jej bez problémů zvládnul. Pokud budu někdy ještě potřebovat stomatochirurga tak tento lékař je u mne jasná volba.

• T

S panem doktorem mám velice pozitivní zkušenost se zákrokem extrakce zubů moudrosti na Dentální klinice Hradčanská. Pan doktor byl po celou dobu pozitivně naladěný, komunikativní - náležitě vysvětloval celý postup, uklidňoval mě, neboť jsem byl (nyní již vím, že bezdůvodně) ze zákroku nervózní, a opakovaně se ujišťoval, zda je průběh bezbolestný. Po vytržení zubů mi pan doktor podrobně vysvětlil další postup (péče o chrup, užívání antibiotik atd.). S výsledkem jsem nad míru spokojený, děkuji, a pana doktora moc doporučuji.

• S

Včera mi pan doktor trhal osmičku a byla jsem velice mile překvapená. Šla jsem na zákrok hodně nervózní, ale hned od začátku na mě působil klidně a jistě.
    Během celého výkonu se opakovaně ptal, jak se cítím a jestli mě něco nebolí. Jako jeden z mála pří připichování anestezie počkal, než to opravdu zabralo, a bylo vidět, že mu záleží na tom, aby byl zákrok co nejšetrnější a bezbolestný. Samotné provedení bylo rychlé, profesionální.
    Takový přístup je dnes opravdu vzácný. Moc děkuji a rozhodně doporučuji.

• Z

Pan doktor jasně vysvětlil v čem mám problém a jak se bude postupovat. Vše proběhlo v klidu a bez problémů a také za vlídné spolupráce sestry. Krepitace TMK. maximální spokojenost. Díky.

• Fakultní nemocnice v Motole stomatologické zákroky  •

Pan doktor má vynikající přístup, je velmi vstřícný, vše vysvětlí a výsledky léčby jsou výborné.
    Pan doktor

• Fakultní nemocnice v Motole stomatologické zákroky  •