DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie • 800 Kč
DĚTI - Podologie/podiatrie • od 450 kč
Fyzioterapie • 800 Kč +1 Více
Fyzioterapie refluxní choroby GERD/NERD • od 800 kč
O mně
TERAPIE NENÍ HRAZENA ZE SYSTÉMU VEŘEJNÉHO ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ fyzioterapeut s praxí na rehabilitaci neurochirurgického oddělení Fakultní nemocnic...
VíceLéčené nemoci
Přesnost
Péče
Zařízení
Milada K.
Pan Mráz své práci rozumí, vysvětlil mi příčinu mých problémů, naučil mi cviky k jejich zmírnění nebo úplnému odstranění.
Návštěvu tohoto specialisty mohu doporučit.
T.K.
Přátelský ale profesionální přístup, hledá příčinu problému a ne jen krátkodobé řešení
MG
Recenze ostatnich pacientu jsou spravne. Libilo se mi podrobne vysvetleni a snaha najin pricinu problemu.
MM
Odborník na svém místě. Srozumitelně problém vysvětlí, doporučí vhodné cviky, viditelný pokrok v léčbě. Navíc příjemné a přátelské vystupování.
J.V.
Profesionální a přitom velmi přátelský přístup. Vše vždy velmi důkladně a srozumitelně vysvětleno. Mohu vřele doporučit!
Rop
P. Mráz pracuje šetrně a účinně. Vysvětluje podstatu problému a radí cviky, které mohou pomoci, aby se problém nevracel.
S.Šíma
Naprostná spokojenost.Podrobné vysvětlení příčin mých potíží a návrh na jejich odstranění.Přátelský a přitom profesionální přístup.Děkuji
Jiří Kasal
Naprostá profesionalita, přátelský a osobní přístup. Pan Mráz mi perfektně poradil. Vřele doporučuji všem.
MJ
druha zkusenost a opet spokojenost. Problem identifikovan, duvod vysvetlen, lecba naordinovana. Navic velmi prijemne straveny cas
XYZ
Byli jsme spokojení, vše nám bylo sděleno stručně, jasně, výstižně. Pan fyzioterapeut je odborník a své práci rozumí.
O mně
VíceLéčené nemoci