K nemocnici 72/791, Nový Jičín 74101
Aneta
Velmi pečlivá a opravdu se zajímá o pacienta. S tím bohužel souvisí několikahodinové sezení v čekárně, než se dostanete na řadu, ale s tím se musí počítat. Jinak nemohu říct nic negativního.
• Praktický lékař pro dospělé • •
R
Rudolf A.
Jsem u paní doktorky od začátku působení. Naprosto rozdílný přístup od ostatních...chce pomoci a dělá maximum pro svého pacienta. Profesionální jednání, stále zlepšuje podmínky a má zájem o vaše zdraví. Můj názor a zkušenost je, že když ordinuje je precizní, zodpovědná, důsledná a profesionální.
Daniela Ž.
Absolutní spokojenost, poprvé jsem poznala, opravdový zájem o pacienta. Paní doktorka je velmi pečlivá a bere problémy pacientů vážně. Jsem maximálně spokojená a všem doporučuji
Divím se, že se opakovaně objevují negativní hodnocení, pochopitelně nepodepsané. Vypadají,že jsou ze stejného pramene i když pokaždé z jiné adresy a čiší z nich zřejmá zášť. Asi mají účel co nejvíce snížit hodnocení dobré lékařky, protože si nenechala něco líbit a vyjádřila se příliš přímočaře.
U mne např.napoprvé správně diagnostikovala exotické onemocnění navíc s netypickými příznaky, které,jak se vyjádřila, neviděla od studií. Tím mi ušetřila peripetie, možné vážné komplikace a dlouhodobé následky, takže nedám na ni dopustit. Podobné zkušenosti s ní mám již více jak 12 let a v řadě praktických lékařů, se kterými jsem měl tu čest se setkat před paní doktorkou (při mém montérském povolání), je jasně nejlepší.
Ladislav Folta, Veřovice.• • •
Je to skvela doktorka, ma uprimny zajem o pacienta a o to vylecit ho, a ne jen pacientovi cpat prasky horem dolem, jak to delaji nekteri jini doktori...
Ať si říká každý kdo chce co chce. Pokud musí být doktor nachcaný, aby byl tak vtipný, pečlivý a starostlivý jako paní doktorka, potom ať chlastají všichni.
všichni máme svou 13. komnatu paní doktorka je lékařka na vysoké urovni pokud někdo má problém tak je to jeho věc
Vstřícný přístup k pacientům,empatie podložená osobními zkušenostmi,neodfliknuté vyšetření spolu s výbornou disgnostickou rozvahou.Překonala osobní tragedii a dokázala se vrátit zpět ke svým pacientům.
B
BoD
Doporučuji, paní doktorka je velmi ochotná a vstřícná.
Má velký zájem o pacienta.• • •
Marek Kubrický, Kunín
Neznám lepšího obvodního lékaře. A kdo jste bez viny, hoďte kamenem jako první!