MUDr. Stanislava Švehlíková

Praktický lékař, Pediatr Více

Čáslav 1 adresa

Poliklinika Čáslav

Husova 128/2, Čáslav 286 01

• Po předchozích zkušenostech s jiným pediatrem je tahle dr zlatá!! Jako obvoďačku nemůžu soudit, ale jako člověka - párkrát jsem s ní mluvila i mimo ordinaci a byla moc ochotná a milá, což není u dr vždy automat. vlastnost (škoda). Trvá to u ní také dlouho, protože má hafo pacientů.

• Paní doktorku nedoporučuji! Opravdu si říká o poplatek i za kontrolu, chodí k ní pacienti zadními dveřmi a vždy se vybavuje....Je tam strašná doba, kdy na vás přijde řada. A když příjde, tak si skoro říkám co mi má předepsat!!!!!!
    Otřesná MuDr.!!!

• Paní doktorka je příjemná, ale občas ne moc ochotná, co se týká poplatků, také mám zkušenosti, že vybírá poplatky i když by neměla, platila jsem za návštěvu i za kontrolu.

Vynikající lékařka, naše malá se díky paní doktorce Švehlíkové, přestala bát návštěv lékařky po předchozích velmi opravdu velmi špatných zkušenosti s jinou. Velice vstřícné a milé jednání je pro tuto lékařku samozřejmostí. Máme jí moc rádi a prostředí jaké vytváří při návštěvách má nádech domova.

• Vzdelana, ochotna a velice mila. Clovek se k ni nemusi bat jit, jak to byva u nekterych doktoru. Velmi doporučuji.

Všestranně vzdělaná v uvedených odbornostech,vždy velmi laskavá,

Jako Pediatr výborná,jako praktická lékařka pro dospělé slabá.Chybí ji zkušenosti
    ostaních praktiků, kteří se spokojí s jednou odborností, protoženikdo nemůže znát
    všechno!Nelíbí se mi také, že vybírá poplatky za pouhé předepsání receptu!

• I

Příjemná, ochotná a vždy se snaží pomoci.