MUDr. Stanislav Polák

Zubař · Více

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Praktický zubní lékař

Podhorská 13, Jablonec nad Nisou 46601

• výborný zubař s velice profesionálním přístupem. Poví vám svůj názor na váš problém, poradí. nic mě u něj nikdy nebolelo, a že mám problémů se zuby dost :-d

• Super týpek :) a super zubař

• V

Vážím si každého, kdo ke své práci přistupuje profesionálně. Oceňuji: profesionalitu, pečlivost a preciznost, navržení a vysvětlení postupu ošetření, vstřícnost a lidský přístup. Velmi si cením i nastaveného režimu - pouze v této ordinaci jsem vždy přijata v době objednání. Odborná péče a respektování domluveného času je pro mne zárukou zodpovědného vztahu lékaře k pacientovi, takovému lékaři plně důvěřuji a vážím si toho, že jsem jeho pacientkou.

jsem moc spokojená, pomohl mi mockrát! taky se už zubařů nebojím..

je to dobrý lékař,ale měl by se chovat slušně k sestřičkám

• N

je super ,máme ho skoro celá rodina a musím ho jen a jen doporučit,to právě on mě naučil nebát se zubaře.
    Naučil mě pořádnou péči a je s ním sranda je moc fajn

je to velmi dobrý zubař. Je s ním legrace a je pečlivý. Absolutně si nemůžu stěžovat.

• S

Vynikajici zubar,osetruje celou nasi rodinu,prave on me naucil se nebat zubare.