akuterapie s.r.o

Od 500 Kč

• Vyšetření pohybového aparátu

Od 500 Kč

3 názory

Měla jsem úraz nártu. Několik měsíců byla noha oteklá, kulhala jsem. Ani ortoped mi nepomohl. Pan doktor Kazda mě poslal na magnet, a to mi fakt pomohlo. A nejen v tomto případě jsem byla spokojená i s paní MUDr. Drmelovou. A taky sestřičky jsou bezvadný.

• akuterapie s.r.o ortopedické konzultace  •

Pan doktor je super i paní doktorka Drmelová, všechno vysvětlí ,snaží se pomoct... Jsou usměvavý, sympatický...neměnila bych

• akuterapie s.r.o Jiný  •

• I

Po Vánocích jsem si narazil žebro,byl jsem u pana doktora a poslal mě na rentgen.zlomene to nebylo ale řekl jsem že mám u toho horečku, řekl že to bude nějaká viróza a víc to neřešil,po půl roce ležím v nemocnici s diagnózou mnohočetný myelom.možna by před půl rokem se stačilo zajímat proč žebro doprovází teplota a mohli mě léčit dříve.

• jiné místo Jiný  •

MUDr. Stanislav Kazda

Dobrý de, je mi velice líto Vaší diagnosy mnohočetný myelom.- Nicméně jak sám píšete, udal jste úraz, kdy jsem Vám provedl RTG. Tedy vyšetření, které má rovněž validitu k diagnostice mnohočetnéh myelo, které bylo negativní. Teploty v době chřipkového období s úrazovou anamnesou a negativním RTG vyšetřením opravdu nemohou vést k jasné diagnostice. Dále netuším, jak jsme se domlouvali na další kontrole. Při přetrvávání teplot či jiných obtížích dochází k dalšímu došetřování. s pozdravem