MUDr. Soňa Fraňková

Gastroenterolog · Více

Klinika hepatogastroenterologie IKEM

Vídeňská 1958/9 PRAHA 4, Praha 140 21

Paní doktorka nemá obdoby,je to člověk který si zaslouží úctu,vděk a obdiv,vím o čem píši,navštěvuji již dlouhá léta,umožnila mi zplodit milované dítě,umožnila mi dál žít.Prosím važte si lidí jako je Sonička i když takových lidí,jak jsem přesvědčen je jako šafránu.Děkuji Vám tímto,paní doktorko!

• Klinika hepatogastroenterologie IKEM Jiný  •

Vynikající osobnost a odborník, pozitivní, upřímná, otevřeně řekne, co se pacientovi přihodilo a co má dělat, aby se to neopakovalo. Opravdu skvělá!

• Klinika hepatogastroenterologie IKEM Jiný  •

Nejúžasnější lékař, kterého jsem poznala. Odborník s neuvěřitelně laskavým srdcem a smyslem pro humor. Naprostý poklad, empatie a profesionalita. Kdybych mohla, tak jí snesu modré z nebe.

• Z

Mohu jen konstatovat, že bez ní bych zde již nebyl. Přímý a profesionální odborný přístup, můžete se na ni spolehnou a víte, že se snaží Vám maximálně pomoci. U ní opravdu víte na čem jste a jaká jsou řešení a další postup. Zachránila mi život svědomitým odborným přístupem a upřímnou snahou mi pomoci. To se nezapomíná.

• Klinika hepatogastroenterologie IKEM Jiný  •

Nejlepší,nejsympatičtější,nejpozitivnější,největší zlatíčko!!!Dá chut k životu...Takový doktoři by si měli brát příklad!!Děkuji za pečlivost!!!Jste nejlepší doktorka co jsem poznala!!!!!! :) moc si Vaším pomoci vážím!!!

jezdim za pani doktorkou az z Barcelony,je jedinecna,jako lekarka i jako clovek

• Připojuji se ke kladným hodnocením k této paní doktorce.Jezdím za ní 100km daleko.Nevidím to jako překážku jelikož mě vždy přivítá milý človíček podáním ruky a velkým zájmem o mé zdraví.Pamatuje si i mé jméno přestože za ní jezdí pacienti z celé republiky.O jejích kvalitách jako človíčka není pochyb a jako lékaře taktéž.Než jsem se dostala do její péče byla jsem totální troska.Jezdím za ní třetím rokem a udělala zázrak.Děkuji paní doktorko že mohu žít kvalitnějším životem než dřív kdy jsem dělala jen pokusného králíka jinému lékaři.

• Té to paní dokorce vděčím za hodně hlavně za svůj život!!! Čekala mě již transplantace ale paní doktorka mě dokázala zachránit za to ji budu vděčná dokonce života!

• Stále s úsměvem, děkuji pani doktorce za záchranu života

• Lepší doktorku jsem nepoznala. Velmi zkušená, lidský přístup,vše vysvětlí. Na každé vyšetření mě dopravazí mezi kontrolami telefonický ověřuje zdravotní stav. Dříve mě posílaly z nemocnice do nemocnice a jediná paní doktorka Fraňková zjistila co mi je. Opravdu jií moc děkuji za péči a zlepšení mého zdravotního stavu...