MUDr. Simona Sudová

Zubař Více

Týniště nad Orlicí 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa

Mírové náměstí 88, Týniště nad Orlicí 51721

Příjemná paní doktorka. Perfektně vybavená a klimatizovaná ordinace. Chodím tam už třicet let, a jsem velmi spokojen.

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

• D

K paní doktorce chodím již 15let a mám stále stejný pocit. Maximální spokojenost,pochválí, uklidní a když je nespokojená tak vám vyčiní příjemně.Vřele doporučuji.

• Jsem moc spokojen, je nejlepsi, vzdy mi pomohla...

• Velký zákrok, malá bolest a už žádná starost. Přístup, jednání, zákrok vše super.

• Paní doktorka je velice milá a ochotná, chodíme k ní celá rodina už velmi dlouho a jsme s ní vždy spokojeni. Je to šikovná zubařka, nadevše se snaží, aby zákrok bolel minimálně. Nemohu souhlasit s názorem, že nedává umrtvovací injekce. Ale ona ta injekce někdy bolí víc, než samotný zákrok. Navíc, pokud má někdo zuby v nepořádku, nemůže se divit, že je to bolestivé, to zkrátka jinak nejde. Máme ji moc rádi.

• H

Velmi příjemná paní doktorka i sestra. Příjemné prostředí.

• E

Vždy vstřícná,příjemná,neexistuje,aby nepomohla. Dík jí ni sestře.

velmi příjemná zubařka.Vždy v dobré náladě.Jsem s ní zcela spokojen.Zákroky rychlé a bezbolestné.