Jesenice
Jana
Jedním slovem katastrofa a nezájem,člověk aby paní doktorce radil s diagnózou a odborného lékaře si musíte najít sam,protože paní doktorka diky asi svým věšteckym schopnostem prostě sdělí svou diagnózu,která vůbec neodpovídá výsledkem krevního vyšetření ani symptomům...
• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
P.B.
Paní doktorka je velmi pečlivá. Nikoho nenechá odejít bez zevrubné kontroly, což ale může vést k zpožděním a k čekání. Také se mi líbí přístup kdy kombinuje moderní metody s řekněme alternativními přístupy.
Lidiia
Dobrý den. Doktorka je vynikající. Má velké fronty protože se věnuje každému pacijentu minimálně 30 min. Moc děkuji za peče. Bydlím už na Praha 6 ale stále jezdím za něj do Jesenice.
Jana prochazkova
Pani doktorka je super vždy pomohla poradila a předepsala leky ktere pomohli a ze musite chvily pockat je lepsi nez kdyby se na vas vykaslala a nekonzultovala s vami vas zdravotni stav takze za mne velka spokojenost
kennyska
Návštěvě ordinace se pokud možno vyhýbám. Škoda nedostatku lékařů. Velmi rychlá sestřička, doplňuje velmi pomalou paní doktorku. Sestřička je s Vámi hotova již po telefonu raz dva, čekárně i ordinaci velí. Velmi důležitá a velmi nepříjemná paní. Při vyšetření paní doktorkou si s prominutím zacvičím jogu, poobědvám knedlo, vepřo, zelo a s výčitkami svědomí znovu zacvičím jogu. Poté se dozvím, že kašel odpovídá pěti možnostem léčby homeopatiky a po 14 dnech dalšího trápení odcházím se zánětem průdušek a receptem na antibiotika.
• Ordinace • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Alexandr
Paní Mudr. Kovandová je velice náladová, neprofesionální a pomůže jen když máte pevné nervy, což v případě těžší nemoci nelze mít. Mohu ze své zkušenosti doporučit jen pro zdravé lidi, případně ty co mají rádi drahý cukr pod názvem homeopatie.
kt72
Chování paní Mudr. je velice neprofesionální. Nedoporučuji z žádném případě. Vyléčený, předem na čas objednaný pacient, přijde ukončit neschopnost a ona s ním vyrazí dveře a pošle ho čekat do zcela plné čekárny nemocných lidí. No hrůza. V dnešní době, kdy si každý velmi dobře uvědomuje cenu svého pacienta, nechápu, jak si tohle může vůbec někdo dovolit. Měla by přijít o diplom.
T
Táňa Abrhámová
Paní doktorka Kovandová má o pacienta opravdu zájem a snaží se Vám pomoci. Je ochotná věnovat pacientovi opravdu hodně času, aby nalezla vhodný lék na jeho zdravotní obtíže. Je mi sympatické, že využívá léčbu homeopatiky (např. v těhotenství a při kojení někdy jediná možnost). Mnohokrát mi pomohla s homeopatiky tam, kde "klasické" léky nezabíraly. K lidem se jak ona, tak sestřička chovají velice slušně a vstřícně. Vždy se cítím líp už když od nich odcházím.
MLADA MAMINA
Nedoporučuju !!!Velmi slaba doktorka ..Mne s otevrenou tuberkulozou poslala do praci a ke všemu furt povedala že vymejšlim ,že nechci chodit do praci atd..Napsala mne mucosolvan i ATB pritom mohla poslat nikam dale na lečbu cely rok nikma neposlala vubec žadne vyšetreni neimela ani krvovi obraz neudelal vubec NIC. poslechla plice a povedala ze tam nic neni...A TO BYLO VŠE...ROK A SEMNOU NIC NEDELALA A PRI KAZDE NAVSTEVE PTALA CO ZASE VYMEJŠLILA ...Doktorka ma už svuj vek myslim že už čjas it na duchod...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nedoporučuji, nejhorší doktorka!!!Paní doktorka neumí jednat s pacienty, je velmi nepříjemná, když jsem byla vážně nemocná a ve velkých horečkách mě doprovázel můj přítel, poprosil ji, jestli mě může doprovodit, pani doktorka ho sprostě vyhodila. Měla mi udělat odběry krve, protože jsem byla vážně nemocná a měla velké uzliny na krku, neudělala mi je i přes to, že na pohotovosti mi napsali, že jsem ve vážné situaci, mám podezření na rakovinu a dodnes se léčím. Raději v Praze u schopných doktorů. Tato absolutně neprofesionální doktorka dokonce bez mého souhlasu jednala za mými zády s mým zaměstnavatelem, vyřadila mě z evidence , i když je to trestné a já musela shánět po celé Praze ve velkých horečkách nového obvodního, který by mě léčil. V poliklinice v Praze se mě naštěstí ujali a zachránili i když ne uplně..Na paní Kovandovou si stěžují všichni odjakživa, ale nikdo jiný v Jesenici neléčí, tak jí to zatím nahrává.. I to, že za ná chodí samý starší lidé. Už zanedbala hodně pacientů, tak chci jen varovat.