Smetanova 9, Přerov 75002
B
Doktorka skvělá,pokud dělá práci dobře není problém s financemi.Jakou koliv plombu mi dělala,všechny drží supper.
Ba Pe
Negativní zkušenost.Téměř všechny "udělané" zuby musely být během roku opravovány,na dotaz kdy po téměř roce dodělané rozdělané arogantně reaguje,telefonicky prakticky nemožné se objednat-nebere nebo opakovaně v různé časy dělá že není slyšet..Potom se omlouvá,že vše špatně pochopila,vyřadí z evidence,ale písemně odmítne vydat,což odporuje zákonu.Za 2 měsíce ani po opakovaných urgencích ze strany vedoucího odboru zdravotnictví Krajského úřadu nedodala požadovanou zdravotní dokumentaci,což jednoznačně svědčí o přístupu této zubařky k pacientovi..
Velmi dobrý stomatolog, v ordinaci se cítím dobře, přístup paní doktorky je na úrovni, v ordinaci je vždy příjemná atmosféra a já neprožívám při návštěvě v této ordinaci panický strach, jak tomu bylo v minulosti u jiného stomatologa. Sestřička paní doktorky mi pokaždé vyšla vstříc při objednání na lekařskou prohlídku a svým úsměvem i s úsměvem paní doktorky překonávám obavy s ošetření. I při větších zákrocích jsem nepociťovala bolest ani strach.
Nejlepší paní zubařka, kterou jsem kdy měl :)
Moc dobrá paní doktorka :)
profík a lidskej.
Mgr. Marie Brázdová Hlavsová
Nejsem odborník, tudíž mohu pouze laicky hodnotit úroveň ošetření svého chrupu, kterého se mi v této ordinaci dostalo, současně přístup ke mně jako pacientce ze strany lékařky i sestřičky. Byla jsem spokojená v obou směrech (přístup obou dam je vysoce humánní, což mně osobně pomohlo překonat strach z ošetření)a dovolím si označit "služby" poskytované v této ordinaci za profesionální. Doporučuji všem potenciálním pacientům její návštěvu.
paní doktorka je velmi citlivá,výborná zubařka,sestra příjemná,ochotná vždy k domluvě,při objednání se vždy snaží vyjít vstříc.Vážený pane,asi jste jednal s někým jiným,nebo jste člověk,který si myslí,že jde vše podle jeho scénáře.V ordinaci je vždy dobrá nálada ůsměvy,no prostě vše jak má být a proto tam chodím velmi rád
klient
Paní stomalog Lužová na vysoké úrovni.Příjemná,ochotná, cokoliv vysvětlit. Výkon na prfesionální ůrovni.Prostě profesionál.Na druhé straně sestra nevlídná,prudivá ,arogantní :prostě SESTRA 70.let i když o hodně mladší ...?Nechápu!
```• • •
Helena a Karel
Plně souhlasím s názorem, že paní doktorka je mílá, usměvavá a velmi citlivá k pacientům. je odborně na výši a plně se věnuje každému svému pacientovi a proto k ní chodíme i s manželem.Rozhodně bychom neměnili....