Smetanova 9, Přerov 75002
B
BorisVeselý
Chtěl bych za vše poděkovat. Děkuji za super bezbolestnou péči za mě i za celou rodinu co k Vám chodíme .
• Praktický lékař stomatolog • Jiný •
Miroslav Neuwirt
Pani doktorka Bieganska proste super zubarka.Chodim k ni u leta a vzdy spickove osetreni.Proste pracovita,poctiva a venuje se tomu jak se patri.Bohuzel je takovych strasne malo.
• Praktický lékař stomatolog • léčba onemocnění dásní •
Tomáš Trnčák
Nejlepší zubařka v ČR! Nebo spíše na celém světě. Prostě profi :) Kéž by takových bylo více. Paní zubařce bych chtěl poděkovat za její bezbolestné zákroky. Díky!
jana
Paní zubařka Radka je prostě jednička!! Často mi někdo chválí krásný úsměv a já za něj vděčím právě jí!! Nešetří injekcemi před zákrokem a nikdy u ní nic nebolí! Doporučuji na 100%.. Dojíždím k ní dokonce z Prahy..
Martina
Jen a jen dobré zkušenosti, výborná paní zubařka, rozhodně nejlepší z Přerova.
Paní doktorka je jedna z nejlepších lékařů, ke kterému jsem zatím kdy chodila. :)Bez bolesti, nikdy netrápí, je hodná. Moc příjemná. Nebojím se k ní chodit. Naopak-vždycky se na ni těším že ji pozdravim. Hanka
Už vím proč je u této lékařky tak narváno. Je to jedna z nejlepších zubařek v Přerově. Vybavení a přístup k pacientovi na prvotřídní úrovni. Díky!
Zažil jsem dost zubařek, ale tahle je prostě profík! Milá, příjemná, zbytečně Vás netrápí a snaží se doporučit nejlepší řešení. A má moc pohlednou sestřičku :-))
Veronika
Paní doktorka je velice milá, vstřícná a veselá, díky ní ani nevím že jsem u zubaře, nevadí mi žádný zákrok, chodím k ní velice ráda.
SPÁČILOVÁ
NEJLEPŠÍ PANÍ ZUBAŘKA,KTERÉ SE NEBOJÍM.