MDDr. Rado Antoňák

• Odstranění zubů

• Zubní vyšetření

• Zubní korunky

• Vyšetření rtg

Pán Doktor Antoňák mi pomohol s problémom, ktorý môj pôvodný zubár neriešil. Prekvapila ma vybavenosť ordinácie, perfektný prístup s kvalitným vysvetlením. Pri ošetrení bol samozrejmosťou RTG snímok. Oceňujem veľmi dobrý prístup celého personálu a aj podrobné vysvetlenie celého postupu liečby.

• Můj zubař s.r.o. ošetření kořenových kanálků  •

• I

Empatie, věcnost, přesnost, upřímnost. Do ordinace si chodím spíš odpočinout :-) Skvělý i s dětmi, k zubaři se těší. Opravdu nemám nic, co bych vytkla, rádi se vracíme a děkujeme!

• Můj zubař s.r.o. ošetření kořenových kanálků  •

• E

Velmi šikovný, pracovitý. K panu doktorovi Antoňákovi chodím velmi ráda, je to člověk na pravém místě.

• Můj zubař s.r.o. diagnostické vyšetření  •

• D

Velmi šikovný,ohleduplný a komunikativní. Ošetření proběhlo na pohotovosti v Praze.

• O

Pan doktor pomohl mému synu na pohotovosti v Praze (extrakce zubu). Lepší péči jsem v životě neviděla. Velmi šikovný doktor! :)

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor mi pomohl na pohotovosti v Praze (extrakce stoličky). Lepší péči jsem v životě nezažila. Děkuji Vám z celého srdce.

• V

Nejlepší zubní lékař,jakého jsem kdy měla,maximální spokojenost,poprvé,co se nebojím chodit k zubari

• Můj zubař s.r.o. zubní vyšetření  •

• I

doporučuji, maximální spokojenost, vše bylo vysvětleno, nafoceno a připraven léčebný plán, už se těším na další návštěvu k p.Antoňáku.

• Můj zubař s.r.o. Jiný  •