MUDr. Radek Vychodil

Gynekolog Více

Uničov 1 adresa

Praktický lékař gynekolog

Nemocniční 1379, Uničov 78391

Nejlepší lékař s jakým jsem se kdy setkala. Skvělé sestřičky.

ano, pan doktor je milý, příjemný, laskavý...byla jsem s ním také spokojená, do té doby než přišly po druhém porodu zdravotní problémy, pan doktor mě léčil 2 roky, připadala jsem si jako pokusný králík, nakonec jsem skončila na operaci, kterou prováděl sám pan doktor, ale problémy stále trvaly...přešla jsem už zoufalá k jinému, ten mi musel provést znova tu stejnou operaci, jelikož ta první se nepovedla...od té doby jsem bez problémů...je to už 20 let

• Doktor s velkým "D". Hodně žen na gynekologii nerado chodí, u mě to ale neplatí, pan doktor je skvělý člověk, lidský, citlivý, vždy vše rád a ochotně vysvětlí. Chodím k němu od svých šestnácti a nemůžu si ho vynachválit. Sestřičky jsou usměvavé dámy, které taktéž rádi pomůžou. A narozdíl od jiných doktorů se u něj většinou půl dne nečeká - prostě paráda!

• Nejlepší lékař,jakého znám..je to jediný lékař,ke kterému se vždycky těším.Moc milý,i sestřičky má skvělé..Vřele doporučuji.Je lidský,není skvělý jen jako lékař,ale i jako člověk.

• Ten nejlepší a nejpečlivější.Při mých problémech v těhotenství mi mockrát pomohl a díky němu se mi narodil zdravý a krásný syn.Děkuji za Tobiase pane doktore. Petra Ospálková

K panu doktorovi chodím teprve krátce (zatím necelý rok), ale s jeho péčí jsem velice spokojená. Je ohleduplný, jemný, vše dokáže vysvětlit a při vyšetřeních je velmi pečlivý. Také sestry v ordinaci jsou příjemné a profesionální.

• Ve svém oboru je výborný.

• A

Pečlivý, slušný a trpělivý.

• D

Pečlivý, zodpovědný a sympatický gynekolog. Vděčíme mu za krásného a zdravého chlapečka.

• S

Jemný, pečlivý,zodpovědný,sympatický.