Zuzana Emingerová
Praktický lékař pro dospělé

Studentská 2040, Turnov 51101

• T

Proti paní doktorce nic nemám, ale bohužel se v 99% případů nelze dovolat, nezvedají telefon, takže pokud voláte pro výsledky nebo se potřebujete jen s něčím poradit, vždy se musíte dostavit osobně, jinak nemáte šanci.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Dobry den , moje zkušenost i ordinaci paní doktorky Emingerove něco priserneho , paní doktorka vám řekne ať si zavolate , dovolat se tam je něco šíleného a když se rozhodnete tam jet když nikdo nebere telefon tak je ještě nastvana . Paní doktorka nepoznala zánět průdušek a řekla ať si nakoupim v lékárně nějaké věci a když po týdnu neoznivalo tak až po te době nasadila nějaké antibiotika a ty zabraly , zbytečně 14 dni místo týdne .

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Spokojenost, vždy bez problémů. Krátká čekací doba. Nemám co vytknout.

• Jsem s péčí paní doktorky velmi spokojená, má opravdový zájem o pacienta, vždy je velmi vstřícná a pečlivá. Sestřička je takové sluníčko ordinace. Mohu jen a jen doporučit.

• souhlasím s nazorem- o pacienta moc zajem ze neni....mohl by byt lepsi pristup..jsem zklamana ...

• Velmi dobry přístup,přesnost,pohotovost,vždy velmi mila a příjemná za každého počasí.Sestřička velmi dobře doplňuje svojí paní doktorku,vždy ochotná a příjemná.

• Jsem s paní doktorkou a sestričkou vcelku spokojen...
    ing.Lietuchyi

• Velmi dobrá lékařka.Jana

• S paní doktorkou jsem velmi spokojená.Pokud jsem něco potřebovala vždy mi vyhověla.Sestřička u p.doktorky má obdivuhodnou paměť na lidi velmi milá.

• Paní doktorku mohu jen doporučit,chodím k ní opravdu velice dlouho.Ma velice milý a přijemný přístup,ale dokáže poradit i po psychické stránce (moc mi pomohla a velice dobře poradila)Vždy měla po ruce dobrou a milou sestřičku.Chodili k ní moji rodiče,teď chodí i moje dospělé dvě děti.Nemohu si stěžovat.