Zora Možíšová
Praktický lékař pro dospělé

9. května 73, Přerov 75002

• Váš účet byl odstraněn

Jsem s péčí paní doktorky velmi spokojená. Je vstřícná milá a profesionální. Její nová setřička je šikovná vždy upravená a odběry krve od ní vůbec nebolí. S jejich péčí jsem naprosto spokojená a můžu všem vřele doporučit.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka má přehled a je ochotná, je vidět, že má mnoho let praxe. Vždy mi dokázala poradit a pomoct. Nová sestra je milá a příjemná. Celkově jsem s péčí velmi spokojený a mohu vřele doporučit!

• Váš účet byl odstraněn

Velmi si vážím paní doktorky Možíšové. Celý život jsem se pohyboval po celé republice a mohu srovnávat. Klobouk dolů před její organizací práce. Když mi bylo velmi zle,hodně mi pomohla. Její zdravotní sestra je rovněž skvělá. Moc rád navštěvuji tuto ordinaci a mám z těchto návštěv vždy dobrý pocit.Děkuji.

• Váš účet byl odstraněn

Zatím jsem horší zkušenost neměla, chodila jsem k ní asi 5 let. A když jsem tam naposledy asi před 2 lety byla s horečkou, poslala mě domů s paralenem. A o půl hodiny později už si mě přebírali v nemocnici s čtyřicítkou a poležela jsem si 2 týdny na interně.Netrvalo dlouho a hned jsem přešla.

• Pacient

Paní doktorku znám mnoho let a mohu jedině doporučit,protože má velmi vstřícné jednání ,ochotně pacientovi vysvětlí danou problematiku,dovede se vcítit do problému.Je pečlivá a přitom rychlá,v čekárně se zbytečně dlouho nečeká...
    Má lidský přístup k pacientovi a s dúvěrou se na ni mohu kdykoliv obrátit.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je zodpovědná a velmi profesionální, s její léčbou jsem byl vždy spokojen!

• H

Horák

Paní doktorka je velmi ochotná,vstřícná a lidská.Díky profesionálnímu a zodpovědnému přístupu
    zachránila mé manželce život a nebýt jejího rychlého zásahu,mohl jsem být již vdovcem.
    Proto si velmi vážím její práce a ještě jednou jí tuto cestou děkuji a přeji si,aby takových lékařů bylo víc...

• V

Věra

neochota navštívit pacienta s potížemí,které následně vyústily v léčbu v nemocnici.Nedoporučuji tuto lékařku.!

Marie

Kladně hodnotím zkušenosti,předvídavost,bezprostřední přístup k pacientům,ochotu a zájem i o příčiny latentních onemocnění.

Jana

spokojenost, paní doktorka vstřícná, vyslechne, vysvětlí léčbu a postup