• Otorinolaryngologie

• Laryngologické vyšetření

Zdeněk Kubr MBA, MSc
ORL ambulance Liberec

Na Bojišti 84, Liberec 460 08

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Kateřina

Pan doktor moc milý a trpělivý. Sestřička to samé. Děkuji za skvělý přístup k pacientům dětským i dospělým.

• ORL ambulance Liberec orl děti  •

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Díky, lepší než lahev alkoholu

Kateřina

Pan doktor je zlatíčko a sestřička taky. Děkuji za vzorné a laskavé vyšetření, přístup a empatii. Přeji vám jen to dobré.

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Moc děkujeme, každá pochvala potěší!

• S

Sona

Pan doktor je skvely, moc mi a mym detem pomohl.
    Je mily a vstricny. Sestricka take.
    Moc dekuji za jeho peci.

• ORL ambulance Liberec orl děti  •

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Děkuji za pochvalu, paní Soňo, budu se snažit i nadále!
    Hodně zdraví a pohody v novém roce.

• I

Ivana P.

Naprostá spokojenost. Pan doktor i sestřička byli milí a vstřícní. Vyšetření komplexní.

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Děkujeme za pochvalu, hodně zdraví a pohody v novém roce!

• E

Eva

Pan doktor je nejen empaticky a prijemny, ale zaroven evidentne kapacita ve svem oboru. Mel by se davat za priklad vsem ostatnim lekarum a medikum. Po nekolikaletych opakujicich se potizich, ktere ostatni lekari resili ATB, resil priparne pricinu a jsem jiz bez potizi. Dekuji!

• ORL ambulance Liberec laryngologické vyšetření  •

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Zdraví a pohodu v roce 2025, s velkým zpožděním děkuji za pochvalu!

• N

N. Joakimidis

Velmi pečlivý lékař vše hezky vysvětleno. Lidský přístup a přišel na věci na které se u jiných lékařů nepřišlo. Budu se těšit na budoucí spolupráci. Snad se budu cítít konečně zdravěji. Sestřička byla taky moc milá. V dnešní hektické a uspěchané době se s tak fajn přístupem už moc nesetkávám.

Děkujeme!

• N

N. Vašková

Pan doktor je skvělý - empatický, pečlivý, s dětmi to opravdu umí a je to sympaťák :-) Dcera (6 let) se vůbec nebála, pan doktor vše vysvětlil, bezbolestně ošetřil a ještě vtipkoval pro uvolnění atmosféry. Sestřička je velice milá, ochotná, a byť byla plná čekárna, nebyla ani trošku nepříjemná či podrážděná. Víc takových ordinací! Děkujeme :-)

• ORL ambulance Liberec Jiný  •

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

I my děkujeme, paní Vašková, budeme se snažit i nadále!

Lucie V.

Velmi milý a svědomitý lékař, vše co je potřebné vysvětlí. Perfektní přístup. Za mě veliká spokojenost !

• jiné místo Jiný  •

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Děkuji, moc jste mne potěšila.

Jan Hencl

Pan Doktor je nejlepší, koho jsem v Liberci potkal. Velmi vstřícný, ochotný, empatický a ví jak na děti. Takto si představuji návštěvu u lékaře.

• ORL ambulance Liberec vyšetření ucha  •

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Moc děkuji pane Hencl, takové superlativy si snad ani nezasloužím!

• V

Vladimíra Hrdličková

Pan doktor je velmi vstřícný , empaticky a ochotný. Vše v klidu vysvětlí. Udělá si na vás čas. Kéž by bylo takových doktorů vic.

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Čau Lálinko, děkuji, děkuji!
    P.S. jen Evička byla zklamaná, že o ní ani Ň!
    C:

Odpovědi

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, Rozhodla jsem se Vám napsat kvůli svému tatínkovi, mám o něho strach. Asi půl roku trp

Rozhodla jsem se Vám napsat kvůli svému tatínkovi, mám o něho strach. Asi půl roku trpěl občasným chrapotem. Ze zacatku jsme tomu nevěnovali pozornost. Až po te co se mu to začalo zhoršovat, šel k lékaři. Udělali mu snad všechny možné vyšetření - (CT, ultrazvuk...) byl…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Dobrý den, určitě je třeba opakovat ORL vyšetření hrtanu, obrna hlasivek je onemocnění vyžadující pravidelné kontroly, i když se nezjistila příčina. Chrápání, které popisujete je určitě vhodnbé…

Dobrý den. Může se jednat o chronický zánět? Na hlavě se stále dělají jakési boláky, jest na to předepsán šampón od kožního lékaře - může to být chronický zánět? Hlava je trochu citlivá na pohmat a zatlačení, ale to asi v důsledku těch boláků. Hezký den.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc

Doporučuji navštívit kožního lékaře, o zánět se jistě dle vašeho popisu jedná.

Prohlížet všechny odpovědi