Věra Urbánková
Sam. ord. PL pro děti a dorost

K nemocnici 2814, Kladno 27201

Bohuzel je pa doktorka velmi velmi neprijemna i tel. Nechapu takovy pristup

• A

Hrůza pani doktorka má zrejme uz syndrom vyhoření to same sestřička. Ne jen ze kricely na me ale poté i na deti které tam dojeli bez rodičů.

• D

Dcera panicke ataky. Deprese. Paní doktorka nad tím mavla rukou a vyřešila to tím, ze řekla - až bude spát 8h denně, jist pravidelne a chodit ven potom deprese zmizí a přidala větu - víc vám pomoci nemůžu nashle ..
    Snad jen jednou odhadla diagnózu. Nepříjemný přístup i k me osobě. Každá návštěva pro nas byla stresující. Teď chodíme jinde a jsme spokojeni. Nedoporučuji!

• Sam. ord. PL pro děti a dorost Jiný  •

Výborná pediatrička. Po několika předchozích zkušenostech jsem na doporučení začala navštěvovat tuto ordinaci a s oběma dcerami docházím už několik let. Obrovskou výhodou je malá čekací doba, dále zájem a střízlivý přístup k léčbě. Paní doktorka je zkušený profesionál, který dobře určí diagnózu, poradí, je pečlivá a důsledná.

• Š

Opravdu je to skvělá lékařka.. Škoda že takových lékařů není víc. Také musím pochválit sestřičku, obě jsou ochotné a milé. Děkuji že jste.

• Sam. ord. PL pro děti a dorost Jiný  •

• Paní doktorka Urbánková je ta nejlepší pediatrička.Nikdy nic nepodcenila, nikdy nic nepřeháněla a vždycky měla pravdu.Dokonce i dcera,ktará u paní doktorky byla jako dítě dojíždí se svými dětmi, protože nenašla pediatra, ke kterému by měla takovou důvěru.Může se někomu zdát komisní,ale je to jen první dojem.Především nezamrzla v dobách svých studii, má přehled.Já nemám za dvacet let u ní jediný problém, naopak , vždycky mi strašně pomohla a díky ní jsem byla jako matka, někdy dost vážně nemocného dítěte,v klidu.Za všechno jí moc děkuji. Jelínková

• K paní doktorce chodím se svými dětmi už několik let. Ještě se nikdy nesekla v diagnoze ani v léčbě, plně jí důvěřuji.Je profesionálem na svém místě a za to jí děkuji. Nepotřebuji, aby se doktor rozplýval nad mými dětmi a plkal se mnou o nesmyslech. Potřebuji, aby pomohl, když je třeba. A to paní doktorka dělá skvěle.

• :

Paní doktorka autoritou určitě je.Ťuťu ňuňu se od ní nedočkáte, ale i přes to (možná právě proto?) ji moje děti mají rády. Chodím k ní se třemi dětmi od narození a nikdy jsme neměly vážnější problém se domluvit. U dětí nic nezanedbá, ale zase zbytečně "neléčí".Prostory nejsou ideální, ale čekací doba je poměrně krátká, takže se to dá přežít :)) Rozhodně doporučuji !!!!

• Já jsem k paní doktorce chodila hned od narození syna. Pokaždé jsem odcházela vystresovaná a pomalu s pláčem. Zakazovala mi kojit,tak jak si syn žádal,aby nebyl tlustý, přesto, že váha byla normální.Jenou se osypal vyrážkou, tak mi okamžitě oznámila, že bude ekzematik. Je mu 18 měs. a ekzém ani jednou neměl. Všichni okolo si ťukali na čelo, jen já se stresovala a plakala, až jsem přešla jinam a jsem výsostně spokojená, k nové doktorce se těšíme a odcházíme v pohodě a s úsměvem. Možná jsem paní doktorce nesedla, nevím, ale myslím, že jak někdo uvádí autoritu atd, já bych spíše řekla, že nevyrovnanost,náladovost a pedantství u novorozenců a vystresovaných nevyspalých maminek není úplně namístě. Navíc nevyhovující prostory pro miminka, kočárky a pidičekárna,kde nelze ani děťátko vysvléct v zimě s kombinézy. Já rozhodně NEDOPORUČUJI!!!!

Je opravdu velmi dobrá,je vidět,že má zkušenosti.Nic zbytečně nenafukuje a jedná,když je třeba.Je ochotná, je li potřeba, vykonat návštěvu i doma.Má určitě autoritu,která je u některých rodičů i dospívajících dětí za potřebí.Doporučuji,je ideální navštěvovat ji od narození vašich dětí ,až do dospělosti!