Věra Muchová
Odborný lékař kožní

Vratimovská - PK, Ostrava 70703

Lékařka mě léčí rok a půl a nejsem si jist,zda vůbec léčí dobře.Připadá mi,že pouze zkouší a chce mě poslat do nemocnice.Ale vzorky kůže neodebere,pouze krev,kde se nic nenajde.A ještě k odběru krve-nová sestřička zmatkuje,neví co má pořádně dělat a při odběru krve se jí třepala ruka,zvláštní,asi změním lékaře.Zkusil jsem zajít na fakultní nemocnici (přiznávám,že jsem sehnal lékaře po známosti) a hned mi odebrali vzorky a poslali do Prahy,tak uvidím.

• K paní doktorce jsem přišla loni v říjnu s akné, super přístup, pomohla mi. I co se týče znamének, nechávala jsem se kontrolovat, bylo mi doporučeno odstranění, a vše mi bylo vysvětleno. Paní doktorka má super přístup.

Jsme velmi spokojení ,máme k ni důvěru a pomáhá nám (i manželce) v dalších zdravotních problémech. Doporučení mi dál, před mnoha léty můj otec.To k názoru p.Vlčka ze dne 22.2.02012. Odborník nemusí někdy sahat-stačí se podívat na pacienta a vi co má na psát do receptu.(pokud mu pacient sděli , na co je alergicky)

• Šel jsem k paní doktorce s ekzémem mezi prsty pravé nohy, který jsem sám po 3 měsíce nedokázal vyléčit běžně dostupnými prostředky. Předem upozorňuji, že mne několik kolegů varovalo, ať k ní nechodím a najdu si jiného kožaře. Já tvrdil, že nějaký malý ekzém snad zvládne, tam není co zkazit. OMYL! Vyšstření probíhalo asi tak, že lékařka ani nesundala ruce z klávesnice PC a jen se přes rameno ohlédla, co jí ukazuji a podle tohoto "VAŠETŘENÍ" mi vystavila recept.
    Po zásahu paní doktorky jsem měl během 3 týdnů vyrážku po celém těle a trvalo rok, než mne toho jiná paní doktorka zbavila. Takže děkuji za novou zkušenost a příště budu vědět, že má člověk dát na rady druhých.

• A

Spokojen,zkušená s příjemným přístupem

• Vynikající lékařka. Děkuji.

• jsem s ní i sestrou spokojena

• Velice milá paní doktorka, poradí, pomůže. Sestřička také příjemná.

• výborná lékařka, věnuje se, děkuji

• Také jsem spokojen, velmi dobrá lékařka