tř. 17. listopadu 221, Pardubice
Kyjevská 44, Pardubice
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Jarmila - máte níže špatnou adresu. Nyní je to Optika Ineco oční ordinace ve Štrossovi ulici, Poliklinika nová Medila.
Dnes 5.6.3025 jsem tuto ordinaci navštívila poprvé a připadala jsem si jako v krásném snu. Ochota, vstřícnost, pochopení, ohleduplnost a perfektně přizpůsobené vyšetření i pro staré a nemohoucí lidí. Sedíte v křesle a přístroj před vámi. Stačí jeden na všechna ta vyšetření. Žádné odcházení jinam. Byla jsem v údivu. Dodnes jsem tak pohodlné vyšetření nezažila a že mi je už 67 let. Doporučuji všem navštívit tuto ordinaci a měli by ji všichni dávat za vzor, jak má v dnešní pokročilé době vypadat zdravotnictví a jeho personál. Ani ve filmu to není tak úžasné. Chválím tuto ordinaci a všechny zúčastněné sestry a lékaře. Běžte a uvidíte sami. Jako v ráji se budete cítit. Moc děkuji vám, kteří jste se mě dnes věnovali. Lepší ordinace už asi není. Novotná Jarmila, Pardubice.
Jana Křičková
Vynikající lékařka, empatická, ochotná. Je radost navštívit ordinaci!
I
Ivana
V únoru jsem podstoupila operaci horních víček. Paní doktorka odvedla velmi profesionální práci, spolu se sestřičkou to byl koncert. A výsledek parádní, všichni mě chválí. Doporučuji!!!
• Ineko optik, Pardubice • Jiný •
Petra
Dnes jsem navštívila paní doktorku a jsem úplně nadšená z přístupu, profesionality, vstřícnosti a lidskosti. Byla jsem se poradit ohledně operace horních víček a paní doktorka mi všechno vysvětlila, poradila. Obě se sestřičkou jsou velmi mile a příjemné.Moc děkuji za příjemné setkání.
Váš účet byl odstraněn
Spokojenost po všech stránkách :) Paní doktorka je velmi příjemná, mladá a krásná a má velmi profesionální přístup. Umí.
Miroslav Matucha• • •
Odborně je lékařka zdatná,umí vyslechnout pacienta, účinně reaguje, co víc si přát. Vřle doporučuji
Velice příjemná, do ničeho vás netlačí.
Vyšetření proběhlo svižně a co mohu srovnávat i na velice dobré úrovni.
Rozhodně doporučuji.• • •
Profesionální a přitom empatický přístup. Takto kdyby se chovali všichni lékaři. Vyšetření bylo podrobné a rozhodně ne uspěchané.
- Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích