Stanislav Adamec
Sam. ordinace PL - stomatologa

Hegerova 373, Polička 57201

• H

Pan doktor Adamec,je velice citlivý a kvalifikovaný odborník.Jsem ráda že k němu mohu chodit.Moc mu děkuji za záchranu zubů.I sestřičky jsou velice příjemné a vstřícné .

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

Pan doktor byl nesmírně vstřícný při mém akutním problému se zubem, ktery se mi zastihl na dovolené s vnoučaty. Ošetřil mě, přestože jsem nebyla objednaná a nejsem jeho pacientka. Jeho přístup byl velmi profesionální ale i lidský. Vlastně mi tím pobyt s dětmi zachránil. Velký dík ještě jednou.

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

Nejlepší doktor. Zachránil mi zuby a naučil chodit na pravidelné kontroly. Vždy 100% spokojenost.

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

Byla jsem u pana doktora na pohotovosti. Pan doktor vše vysvětlil, následný rentgen, zákrok byl profesionální stejně jako přístup sestřičky. Kdyby byla možnost ihned bych se zaregistrovala.Bohužel není .

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

• Spokojenosot, velmi kvalifikovaný doktor, příjemné sestřičky, bezbolestné zákroky, zkrátka člověk na svém místě :) Doporučuji!!!!!!

• Pan doktor je velice příjemný, pokaždé mi zuby čistí od zubního kazu. Chodím k němu od roku se synem, ke kterému má perfektní přístup. Minule se bavili o autu Blesk. Rozhodně DOPORUČUJI!!!!!!!!

Vnikajicí. Přes půl republiky k němu jezdíme.

Je sympatický, příjemný, citlivý, prostě profesionál.

Chodíme k panu doktorovi celá rodina a jsme velice spokojeni.Děti se na prohlídky nebojí chodit a vlastně i my dospělý,protože díky jeho profesionalitě jsou bezbolestné.DOPORUČUJI!!!

• V

Svědomitý pan doktor. Chodíme k němu i s dětma. Doporučuji.