- Klinická psychologie
- +5 a11y_sr_more_diseases
K nemocnici 1904, Kladno, Kladno 272 01
Z
Zuzana
Paní doktorka mi moc pomohla po rozvodu. Byla jsem v hrozném stavu a nyní je mi skvěle. Je ematická a velice se snažila mi pomoci abych se cítila lépe a změnila si život k lepšímu. Paní doktorku mohu vřele doporučit
Dominika Pěnkavová
Velice empatický přístup, krásná a útulná ordinace a ta nejlepší terapeutka jakou jsem kdy navštívila. Mluví s vámi narovinu, přímo, což by někdo mohl považovat za tvrdé, ale je to potřeba. Mazání medu kolem pusy nepomáhá. Po sezení mám vždy pocit, že se opravdu vše dá řešit a jen člověk musí rozklíčovat tu podstatu, což paní terapeutka ovládá naprosto úžasně a vždy odcházím s pocitem, že to má smysl. Řeším s paní terapeutkou, pro mě velice závažná témata a díky ní si zase začínám věřit, začínám si léčit rány a věřit, že se z toho dostanu a budu si spokojeně žít. Děkuju za vše.
L.J
Příjemné prostředí,bezpečný prostor pro sdílení všeho co mě život přináší,empatický přístup,moc děkuji za její čas.
D.S.
Paní doktorku mohu jen vřele doporučit. Svým laskavým přístupem mi vždy pomůže rozebrat danou situaci a o to lépe se mi daří řešit různé problémy, které s tou situací souvisí nebo i další problémy, které život přináší..... Ještě jednou moc děkuji.
Váš účet byl odstraněn
Výborná psycholožka, vždy od ní jedu skvěle naladěná, děkuji paní doktorko, velmi mi pomohla v životních rozhodnutích. Doporučuji!!!!
Váš účet byl odstraněn
Skvělá a velice schopná psycholožka. Mnohokrát mi pomohla jak s mými partnerskými problémy, tak s rozvojem vědomí. Moc doporučuji!
Váš účet byl odstraněn
Paní PhDr Luxová je skvělá, pomohla mi když jsem to nejvíce potřebovala. Moc jí děkuji a všem jí doporučuji!!! :-)
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorku mohu jen doporučit.I po letech,kdy jsem potřebovala a potřebuji její pomoc,opět dokázala,svým profesionálním a laskavým způsobem,že je odbornicí na pravém místě.
Děkuji,že JSTE !• • •
Výborná neurologožka
Odpovědi
81 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Je bipolární porucha a sociální fobie důvod k odebrání řidičského oprávnění? A jsou tyto dvě nemoci dohromady důvod k přiznání důchodu?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, obě poruchy nejsou důvodem k odebrání řidičského průkazu - pokud ale nenarušují vážným způsobem řidičské schopnosti. Tedy, pokud je člověk zvládá a snaží se s nimi pracovat. Invalidní…
Dobrý den všem, mám podezření na Aspergerův syndrom, ale po předchozí špatné zkušenosti nechci chod
Dobrý den všem,
mám podezření na Aspergerův syndrom, ale po předchozí špatné zkušenosti nechci chodit k žádným psychologům, dá se Aspergerův syndrom prokázat i jinak než při konzultaci s psychologem?
Předem děkuji za odpověď.
Markéta
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Aspergerův syndrom - podezření na něj, musí posoudit zejména psychiatr a klinický psycholog.