MUDr. Radovan Hora

přijímá nové pacienty

Ortoped · Více o specializacích

Plzeň 2 adresy

Odhadovaná doba odpovědi:

Prosíme, pokud doprovázíte pacienta do ordinace a objednáváte se online, uveďte vždy jméno a příjmení pacienta.

MUDr. Radovan Hora ortopedická ambulance (Terezie Brzkové 15, Plzeň)
Smlouva s pojišťovnami : 111, 201, 205, 207, 211
Ordinační doba:
Po 8,00 - 12,30 13,00 - 15,00
Út 8,00 - 12,30 13,00 - 16,00
St 8,00 - 12,30 13,00 - 15,30
Čt 8,00 - 12,30 13,00 - 16,30
Pá 8,00 - 12,30 13,00 - 14,00
Telefonické objednání k vyšetření pondělí až pátek po ordinační dobu

MUDr. Radovan Hora Moje ortopedie s.r.o. (Rokycanova 1756, Sokolov)
Smlouva s pojišťovnami : 111, 201, 205, 207, 211
Ordinační doba:
Po 8,00 - 15,30

Specializace:
- Diagnostika , depistáž, dispenzarizace a léčba pacientů s metabolickými onemocněními skeletu ( Osteopenie, Osteoporoza, M.Paget....)
- Diagnostika a léčba artrozy malých i velkých kloubů včetně kauzální léčby SYSADOA, polynukleotidy, kyselinou hyaluronovou, plazmou obohacenou destičkami i kolagenovými injekcemi GUNA MD
Více O mně

• Úrazová chirurgie (traumatologie)

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)
Děti (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

Fotografie a videa

• Vyšetření pohybového aparátu

Radovan Hora
Ortopedická ambulance Zdravcentrum Skvrňany

Terezie Brzkové 15, Plzeň 318 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
  • Hotovost

Telefonní číslo

604 59...
Radovan Hora
Ortopedická ambulance - Moje ortopedie s.r.o., LPZ Sokolov

Rokycanova 1756, Sokolov 356 01

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

• Podrobné vysvětlení
  • Dochvilnost
  • T

Tereza Tůmová

S panem doktorem je skvělá komunikace a sestřička velice vstřícná a příjemná. Dekuji

• T

TT

Dlouhodobě jsem s péčí pana doktora Hory spokojena.

Pavel

Pan doktor odhadl příčinu ještě před rentgenologickým vyšetřením a snažil se alespoň o mírné zlepšení postupující artrozy

• I

Irena Šavlová

Pan doktor i sestřička jsou vždy velmi milí a profesionální, jsem jejich dlouholetá, vděčná pacientka.

Lukáš Semecký

Naprostá spokojenost. Doktor mně prohlédl , našel problém a vysvětlil, co bude dál. Sestřička byla ochotná a i mi poradila.

• E

Eva

Pan doktor i paní sestřička byly moc vstřícní i když měli náročný den. Děkuji za přístup i vysvětlení. Byla jsem moc spokojená.

M.K

Na doporučení primáře ze Stodská nemocnice po tom co mi udělal ČT,odeslat mi na magnetickou rezonanci ,mi bylo řečeno že je to moc drahé vyšetření..nález na páteří mám ..mám přijít až nebudu citit nohu,nebo mi budou brňet..

• V

Vladimír

Pan doktor je velmi zkušený a současně i vstřícný k pacientovi.

Doporučuji

Janina Staňková

Skvělý doktor Radovan Hora i paní sestřička oba všechno vysvětlí důkladně.Při první návštěvě jsem moc dojatá, spokojená. Moc doporučuji všem . Děkuji J.S.

Lucia K.

Sestřička milá a pan doktor také super všechno vysvětlí