MUDr. Radmila Pflugová Růžičk

Domažlice 1 adresa

Radmila Pflugová Růžičk
Praktický lékař pro dospělé

U Nemocnice 306, Domažlice 34401

• Do Domažlic to mám 20 kilometrů, ale za paní doktorkou není nikdy škoda cesty. Vždy poradí, pomůže, vyslechne. Jsem spokojená a neměnila bych. Chodím k ní již rok (můj rodinný příslušník přes 20 let). Sestřička je rovněž vždy příjemná a milá. Čekání u paní doktorky trvá občas i několik hodin. Hlavně v pondělí, ale pokud je lékařská pomoc kvalitní, ráda si počkám. Čekárna i ordinace jsou kvrásně vybavené, moderní, prostorné, působí uklidňujícím dojmem, dokonce i dětský koutek, příjemné prostředí pro čekající pacienty. Sociální zařízení má ordinace samostatně. Je vždy čisté, uklizené. V čekárně možnost občerstvení v podobě teplé i studené vody. Akutní případy bere, co jsem měla možnost vidět přednostně.
    Škoda, že nevezmu zpět roky, kdy jsem chodila jinam, protože jsem to měla v místě a přece nebudu dojíždět...

• Moc hodná doktorka hodně mi pomohla když jsem byla na dně.Bydlím skoro 50km od Domažlic a neměnila bych za jiného lékaře.Ráda si za ní dojedu.

• Skvělá paní doktorka, která vždy poradí i pohladí na duši. Chodím k ní už 25 let a nemám žádnou připomínku! Jen občas delší čekání, ale to je asi všude :-)

Paní doktorka je profík na svém místě. Na nic si nehraje.

Ochotná,nic nezanedbá,vždy příjemná a lidská.Člověk na svém místě.Takových by mělo být více-bohužel to tak není....Děkuji paní doktorko,za kvalitní a ochotnou péči.

• Lidská, chápavá, odborně na max. výši

• Velice dobrá a šikovná,ochotná.

• Velice dobrá a hodná lékařka s krásným přístupem k pacientům.

• Perfektní lékařka, je škoda, že takových není více.

Bezva doktorka