Miloslava Kolmašová
Praktický lékař pro dospělé

Mathonova 1/291, Prostějov 79601

• Já jsem velmi spokojená. Zejména možnost objednání. Vždy se s MUDr. domluvím na všem. Stačí jen komunikovat.Je velmi ochotná a pohodová. A sestřička je ta nejlepší na světě!

• Chodim k pani doktorce malo,jelikoz mam pocit,ze si vymyslim. Proto jsem byla 20let zdrava,bohuzel jen papirove.Dnes odchazim,jelikoz nemoc se ma podchytit v zacatku pri prvotnich priznacich.Bohuzel je pravdou ze na jeji praci ma vliv problem se sluchem. Jsme chybujici lide a nechci odsuzovat,ale pacientu ji bude ubyvat.Sestricka ma 1 s hvezdickou.

• B

Při prohlížení těchto stránek jsem našla mé dívčí jmého Kolmašová-Můj dědeček
    Kristian Kolmaš pochází z Olomouce.Nemáte prosím v předcích příbuzného, který pcohází z Holic u Olomouce.
    Děkuji na odpověd na adresu 44Barborka@seznam cz

very good

Ja jsem byla vzdy a stale jsem s paní doktorkou velmi spokojena. Arogantni rozhodne neni ( spis bych rekla, ze spatne slysi a z toho vznikaji tyto nedoruzemneni, ze si nekdo mysli, ze je arogantni a neprijemna ).

• H

Vstricna a pohodova lekarka. A pro ty experty, kteri by do sebe radi cpali horem dolem jen atb., bych z celeho srdce pral, aby pri nejmensim chytli E. Coli v mocovem mechyri,ktera by byla i sekundarne rezistentni na bezne ucinna atb..To byste se z toho pak po..a drbali se na hlave jak opicky a chteli byste pomoct od vsech certu!Jenze by bylo pozde!

Paní doktorka nepoznala (neudělala opakovaný výtěr, jak jí doporučila hygiena), že mám salmonelozu a 4 měsíce jsem běhala z jednoho WC na druhé. Navíc do mě cpala při každém nachlazení ATB. Nezájem o jakékoliv další vyšetření, na průjem smectu, na teplotu paralen, nashle. Ale je to už tak 8 let, radši jsem od ní odešla. Třeba se zlepšila ...

Chodím k paní doktorce již leta a vždy jsem s ní i se sestřičkou moc spokojená.Je výborný praktik,protože na banální nachlazení doporučí klid a paralen,a necpe do člověka zbytečně atb,což jak vidím ji mnozí vyčítají.Vážení nespokojenci,na virozu vám penicilín nepomůže!

• T

Jako obvykle, velmi rychle ( Co potřebujete? )

jezdim k dceri do Prostejova a ikdyz nejsem u pani doktorky registrovana,tak me vzdy ochotne vysetri a napise leky.