Milan Dostál
Praktický lékař gynekolog

Kollárova 664, Litovel 78401

• A

Nejlepší pan doktor kterého znám.
    Chodím k němu dlouho a nikdy mě neodbyl. Vždy se mi snažil pomoct a vyhověl.
    Ochotný, milý, laskavý.

• Praktický lékař gynekolog Jiný  •

• K panu doktorovi jsem zavitala s akutnim problemem a postavil se k tomu velice neochotne, protoze jsem mu rekla, ze chodim na prevence jinam (pritom u nej jsem jednou taky byla). Potrebovala jsem od neho jeden ster, nic vic! Poslal me domu s tim, at mi to udelaji tam, kde chodim. Na druhy den jsem odjizdela na dovolenou, uz jsem jinam jit nestihla. Takze promarnena hodina v cekarne, jen proto, abych se dozvedela, ze mi pan DOKTOR nevyhovi!

• S

velice ochotný a znalý doktor.

I já jsem prošla ordinacemi více gynekologů i gynokoložek. Měla jsem nepříjemné výtoky, které se táhly téměř dva roky, a hlavně které mi nikdo ani s pomocí antibiotik nedokázal vyléčit. Na doporučení známé jsem vyhledala pana MUDr. Dostála. Do půl roku jsem byla vyléčená a co bylo hlavní, bez použití antibiotik. Za to jsem panu doktorovi moc vděčná.

• A

Pana doktora navštěvuji již několik let a jsem s ním velice spokojená.

• N

Pan doktor je pro mě nej.Dojíždím za ním z daleka a vyplatí se mi to.Bývalá lékařka mi nebyla schopná vyléčit neustále se opakující zánět.Takže jsem u ní byla co druhý týden.Při vyšetření před operací žlučníku mi pí.doktorka sdělila,že je vše v pořádku.Ale nebylo!!!!Po operaci jsem se dopracovala až k selhání ledvin a to vše díky nevyléčenému zánětu,který mě díky oslabené imunitě vyřadil z provozu na delší dobu téměř celou.Takže to byla poslední kapka.Na doporučení známé jsem přestoupila k panu doktorovi.Ten mě vyléčil,že nevím co je zánět a vidíme se pouze jednou za rok na kontrole.Spokojená jsem už pár let a vůbec nelituji času,který mi zabere cesta.

Velmi dobrý gynekolg nikdy bych ho nezměnila.Doporučji všem v okolí

• A

v důsledku stěhování jsem v posledních pár letech byla třikrát nucena změnit lékaře (gynekologa) a pan doktor dostál, přestože ho navštěvuji pouze půl roku, se mi doposud jeví jako opravdový odborník na svém místě, což o předešlých lékařích bohužel říct nemohu.

• H

Pan doktor je velmi pečlivý, skvělý odborník, díky jemu jsem donosila a porodila krásného syna. Všem doporučuji.

• V

Pan doktor je naprosto skvělý,šetrný, ohleduplný se smyslem pro humor. Byla jsem poprve v životě na gynekologické prohlídce,plná obav, jak to dopadne.Vysvětlil mi moje potíže, poradil antikoncepci,a odcházela jsem spokojená.Má pěknou ordinaci a příjemnou sestru,a všem bych ho doporučila.