Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Pracovala jsem ve školství, poradenství pro děti i dospělé, nyní pracuji ve vězeňství.
Poradnu jsme otevřeli 1.8.2021, přijímame nové klienty.
V případě potřeby návazné spolupráce je možno domluvit se na konzultaci rovněž s mými kolegyněmi - terapeutka a adiktoložka.
Nabízím pomoc a podporu při hledání odpovědí a řešení nejrůznějších témat a problémů lidského života. Zaměřuji se především na práci s dospělými.
Konzultace probíhají v odpoledních hodinách, v prostorách budovy (U Tomáše), na adrese Hrnčířská 14, Opava. Poradna se nachází ve 4. patře. V budově je výtah i sociální zařízení. Před objednáním si přečtěte cenové a storno podmínky.
NABÍDKA
o práce na přiměřeném sebehodnocení a sebepoznání
o práce na osobnostním růstu
o práce na zlepšení mezilidské komunikace
o obtíže v oblasti mezilidských vztahů
o zvládání celkového napětí, stresu a nepohody apod.
o relaxace
O mně
Poradnu jsme otevřeli 1.8.2021, přijímame nové klienty.
NABÍDKA
o práce na přiměřeném sebehodnocení a sebepoznání
o práce na osobnostním růstu
o práce na zlepšení mezilidské komunikace
o obtíže v oblasti mezilidských vztahů
o zvládání celkového napětí, stresu a nepohody apod.
o relaxace
Od 500 Kč -
Krizová intervence
Adiktologická a psychologická poradna
Hrnčířská 14, Opava, Opava 746 01
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Michaela Štěpánová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor