Martin Šťastný
Praktický zubní lékař+zubní laboratoř

Poštovní 8, Tanvald 46841

• Chodím k panu zubaři už spoustu let. To, že opravdu umí - je bezesporu. Velkým bonusem z jeho strany je to, že kromě odborníka ve své profesi je dobrý psycholog s velkou dávkou empatie ... no a pak ... ,,člověčí člověk,,. Jak už se někdo zmínil: dokáže naprosto svým přístupem pozitivně změnit postoj k docházení k zubnímu lékaři. (A ještě ke všemu umí dobře lyžovat!!!!)

• Už 20 let chodím k dr.Šťastnému a od té doby se nebojím zubaře,jsem velice spokojena a vděčná za trpělivost u ošetření mého syna.Vždy vše vysvětlí a nabídne více řešení.
    Je to člověk na svém místě !!!!!!!!!!!!!!!

• Výborný lékař, vše s pochopením pro pacienta vysvětlí, zákrok je rychlý, téměř bez bolesti a hlavně kvalitní, protože dlouho vydrží bez opravování. Ani humor panu doktorovi nechybí. Nemám co dodat, snad jen, že to je pan doktor s velkým P.

šikovný, vše vysvětlí, navrhne několik způsobů řešení

• D

Výborný zubař a výborná nálada. doporučuji všem

• S

vždy dobře naladěn a pohodový vztah: pacientr-dr.

Je to pan zubař jak se patří.

• I

Má citlivý a laskavý přístup, vše vysvětlí, zákroky jsou minimálně bolestivé. Má skvělý přístup k dětem.

Nepříjemné zákroky zvládá s pochopením a humorem.

• S

Je výborný.Zákrok od něho nebolí.