MUDr. Marta Horáčková

Pediatr · Více o specializacích

Kopřivnice 1 adresa

Marta Horáčková
Praktický lékař pro děti a dorost

Štefánikova 1074, Kopřivnice 74221

• Ordinaci paní doktorky mohu doporučit. Byli jsme v Kopřivnici na dovolené a tříletý syn dostal horečky a udělala se mu vyrážka. Ordinaci paní doktorky jsem našla bez nějakých doporučení na internetu, zavolala jsem a aniž bych vylíčila všechny symptomy, tak mi paní sestřička řekla, ať hned přijedeme. Paní doktorka i sestřička byly moc milé a trpělivé. Paní doktorka syna prohlédla, doporučila léčbu a ještě mi o dva dny později poradila po telefonu, když se objevily další problémy. V čekárně jsme moc nepobyli, ale i za tu chvilku jsem si všimla, že je příjemně a pro děti zařízená.

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• Paní doktorka ošetřuje všechny mé tři děti. Nejstarší je již 16let. Měla i mě jako dítě. Je to pediatr na svém místě. Společně se setřičkou, skvělý tým. Děkuji za vše, co jste pro nás udělaly a ještě uděláte. Bučková M.

• Super kombinace paní doktorky a sestřičky :) Děti se vždy těší :) Můžu doporučit

• Paní doktorka je velmi přijemná, sestřička zábavná a milá. Super!

• Paní lékařka je velmi příjemná a stála pozitivně naladěná. Krásně se chová k dětem i k rodičům, dokáže poradit a pomoct od různých bolístek. Co dodat prostě profesionál. Paní doktorka a její zdravotní sestra se skvěle doplňují. Moc ráda tam s dětmi chodím.

•  •  •

• Z

Maximální spokojenost. Mají nádherný a profesionální přístup s pani sestřičkou ke všem dětem. Vždy byly nápomocné a vyřešily jakoukoliv neduhu. Děti k nim chodí rády.

• D

Výborná a velmi zkušená paní doktorka.

velice příjemná, zkušená paní doktorka a sestřička jak pro mě maminku, tak i pro mé dva syny

• B

Velmi příjemná paní doktorka s milou sestřičkou. Můžu doporučit.