Marie Hlaváčková
Praktický lékař pro dospělé

Bulharská 34, Prostějov 79601

• V

V.

Nejlepší doktorka. Vzdycky pomůže, o všem přemýšlí a má logiku a dává si věci do spojitosti. Několikrát mi uz pomohla. Je nejlepší. Chytrá a chápavá.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

K paní doktorce chodí téměř celá má rodina a jsme všichni velmi spokojení. Je opravdu pečlivá, poctivá a příjemná.

• Praktický lékař pro dospělé  •

• Váš účet byl odstraněn

I když k paní doktorce chodím jen velice málo, protože jsem ještě mladý a zdravý :D, tak jí můžu jen doporučit.

Je velice ochotná, pečlivá a příjemná. To platí i o sestřičce :)

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je skvělá v diagnostikování...má veliký (u praktického lékaře opravdu překvapivý) medicínský přehled. Je velice pečlivá a nic nezanedbá. Měli by ji dávat mladým medikům, kteří chtějí vykonávat v budoucnu praxi obvodního lékaře za vzor.

Alena

• Váš účet byl odstraněn

Sice už několik let bydlím zcela mimo obvod MUDr.Hlaváčkové, ale jiného lékaře nechci - je nejlepší ze všech, které jsem v životě poznala

• Váš účet byl odstraněn

Výborná a zkušená lékařka.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je výborná jak po stránce kvalifikace tak i jako člověk. Milá, vstřícná a ochotná. Její sestřičku hodnotím stejně výborně. Ať se jim oběma daří.

• Váš účet byl odstraněn

Jsem velmi spokojená,i když ji naštěstí zatím nemusím často navštěvovat.I sestřička je milá a vstřícná.

• Pacient

Pacient nikdy nemá v ordinaci pocit, že obtěžuje, jedná se o lékařku, která umí diagnostikovat a léčit.

• Pacient

Je velmi poctivá a ochotná.