Marcela Čejková
Praktický lékař pro děti a dorost

Na Žižkově 748/37, Liberec 46006

paní doktorka je velmi milá, vstřícná, profesionální a mohu tedy doporučit. Vím, že moje dítě je v dobrých rukou profesionála.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

K paní doktorce jsem chodila jako dítě, tehdy mi hodně pomohla. Pamatuji si, že vždy vyslechla můj problém.
    Teď k ní chodím s 3 měsíčním synem. Paní doktorka je pořád stejná, příjemná a profesionální. Sestřička je úžasná, miloučká. Mohu jen doporučit.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Pani doktorka je velmi mila,prijemna a vzdelana.Vim ze moje dite je v dobrych rukou profesionala.
    A sestricka taky je velmi ochotna a mila.Ted cekame dalsi miminko a jineho pediatra bych nechtela.

• K paní doktorce jsem začala chodit před 17ti léty s prvním synem,před 4 léty s druhým a před 5 měsíci i s dcerkou.Neměnila bych ani za nic,jsem maximálně spokojená.A paní doktorce přeji jen a jen spokojené maminky a malé i větší pacienty.

• Paní doktorka je velmi pečlivá,milá a s dětmi to prostě umí.Chodíme tam velice rádi,díky L.P.

• Doktorka na svém místě, léčí obě mé děti a mohu jen doporučit. :-)

• Super doktorka

• S paní doktorkou jsme velmi spokojené, je moc hodná a dobře léčí.

• S tak prijemnou a profesionalni dvojici lekarky a sestricky jsem se jeste nesetkala. Opravdu se vyplati k nim dojizdet.

• Paní doktorka je opravdu odborník s lidským přístupem a smyslem pro pečlivost. "Opečovává" moje dvě děti a to vždy s velmi odpovědným přístupem. Díky své pečlivosti se jí podařilo zachytit dvě choroby u mého syna vlastně ihned a eleminovala tím tak další rozvíjení nemoci do horšího stádia. A s přihlédnutím ke vždy ochotné sestřičce musím její ordinaci pouze a jen doporučit. U ní si člověk připadá ne jako vetřelec, ale jako pacient, kterému je třeba co nejefektivněji pomoct.