MUDr. Ludvík Neoral

Zubař · Více o specializacích

Police nad Metují 1 adresa

Ludvík Neoral
ZNL spol. s r.o. - zubní ordinace

17. listopadu 291, Police nad Metují 54954

Pan doktor je profesionál. Byl jsem na extrakci 8. Píchnutí injekce na 1. Pak jsme chvíli povídali o cestování a nakonec prakticky bezbolestně a rychle šel zub do koše. Díky za perfektní zákrok!

• ZNL spol. s r.o. - zubní ordinace Jiný  •

Dnes jsem byla na trhání zubu,moc hodný pan doktor,vůbec to nebolelo,úžasný přístup a skvělé jednání určitě doporučuji

• ZNL spol. s r.o. - zubní ordinace Jiný  •

• Zkušenost s extrakcí osmičky. Vůbec nic jsem necítil. Injekce píchnuta bezbolestně. Zubař šikovný, milý a stejně tak sestra. Žádné velké čekání.

• ZNL spol. s r.o. - zubní ordinace extrakce zubu  •

• Nejlepši zubař jakého znám trhá bezbolestně je mylí a příjemný. jen se vás občas na něco zepná když vá čistí kazi :-)

• Paní sestřička je děsně nepříjemná,, nezájem co se děje v čekárně je i neosobni a špatně se sní
    komunikuje

• pan doktor NEORAL je opravdu profesional,po skusenostech se zubari v RYCHNOVE NAD KNEZNOUa FAKULTNI NEMOCNICE HRADEC KRALOVE muzu od srdce rict za uz bych nikdy nesla jinam ja k nemu jezdim z RYCHNOVA NAD KNEZNOU a jsem velmi spokojena dostal me z velikych problemu co se tyce moudraku a bezbolestne JE TO DOKTOR Z VELIKYM D!!!!!!!!!.S POZDRAVEM JAROŠČAKOVA LENKA

• Paní sestřička je děsně nepříjemná..už jen kvůli ní tam nerad chodím. Pan doktor mne ale vždy pomohl !

• Nejlepší zubař, s jakým jsem se setkala. Vyšetření neprotahuje, bratr, který měl panickou hrůzu ze zubařů, si ho chválí a vůbec mu prohlídky nevadí! Vždy pomůže.

• už to není co to bývalo, odešla jsem, protože jsem i přes pravidelné prohlídky měla kazy se kterýma nehodlal nic dělat, je to škoda

• .

Až moc dobrý,vytrhal mi všechny 4 moudráky a bez bolesti