Libuše Tandlerová
Praktický lékař pro děti a dorost

Staškova 8/398, Liberec 46014

• V

Nejlepší paní doktorka, co znám. Pečlivost, ochota pomoci i mimo pracovní dobu, úžasný lidský přístup, nepodceňování příznaků, anglický humor k tomu. Paní doktorka je po letech stále v přístupu stejná. Moji oba (teď již dospělí) synové od ní nechtěli odejit!

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

Nejlepší pediatr,srdíčko na správném místě,je velice pečlivá při léčbě děti, vždy vše řádně vysvětlí a hlavně umí léčit.

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• Paní doktorka Tandlerová je úžasný člověk.Svoji práci má ráda a dělá ji poctivě.Nezměnila ji ani tato doba a pacienti jsou ji na prvním místě před mamonem.Což se o některých dnešních lékařích nedá říci.Moji dceři svoji precizní péčí zachránila život a já ji za to budu do konce života vděčná.

• K paní doktorce jsem chodila od narození, a nikdy na ní nezapomeneme. Nejlepší pediatr jakého si můžete přát.Je mi 30 let, mám tříleté dítě, a moc mě mrzí, že bydlíme v jiném městě. Lepšího pediatra si nikdo z vás nemůže přát. Já i moje maminka přejeme paní doktorce vše nejlepší do nového roku a mnoho šťastných pacientů, máme vás stále moc rádi a nikdy na vás nezapomene!

• Paní doktorka Tandlerová je velmi zkušená pediatrička, bez zbytečných prodlev se snaží zjistit nemoc a léčit. J.B.

• Velmi, opravdu velmi, skvělá doktorka. Rozumí všem nemocem, vždy doporučí tu nejlepší léčbu, je to paní doktorka na svém místě. Skvělá i sestřička, obě jsou velmi příjemné a obě bych neměnila. Děkuji za takové odborníky, které by potřebovalo celé zdravotnictví! Ještě jednou děkuji, že jste!

• Paní doktorka i sestřička jsou lidé na svých místech. Paní doktorka neváhala zvednout svůj mobilní telefon když byla na oslavě a poradit. Když bylo malému nejhůř navštívila nás i doma... A sestřička je také bezkonkurenční... Jsem ráda, že jsme k nim mohli přestoupit. Gláserová.Z.

• Bezkonkurenčně nejlepší. Chodila k ní moje mamka, já a mám v plánu pokud to stihnu i vlastní děti. Poradí, je milá, ochotná a přepečlivá :)

• odborník ve svém oboru

• Skvělá...