Jsem z Prahy, je mi 49 let, dokončuji psychoterapeutický výcvik a pracuji jako terapeutka pod supervizí. V terapii používám spolupracující přístup (Collaborative dialogic practices - https://harleneanderson.org/iccp/) a krátkou terapii zaměřenou na řešení (SFBT - Solutin focused brief therapy).
Pro můj přístup je typické, že se nevnímám jako někdo, kdo diagnostikuje a léčí symptomy, ale jako průvodce, který věří, že lidé ve skutečnosti mají všechny zdroje k tomu, aby našli řešení své situace. Terapeut je pak někdo, kdo vytváří prostor, ve kterém se může udát změna k lepšímu.
V praxi to vypadá tak, že budeme mluvit o tom, co vás trápí a já se vás budu ptát otázkami, jejichž cílem není zjišťovat fakta, ale otevírat nové pohledy. Nebude to tak, že byste byli nuceni odpovídat na záludné otázky s cílem vás nasměrovat někam, kam si expert myslí, že by se měl hovor ubírat. Ve skutečnosti jde o vás a vaše rozhodování, kam chcete jít. S mými klienty běžně vedeme dialog o našem dialogu a o otázkách, které kladu.
- Psychosomatika
Krizová intervence
800 Kč -
Online psychoterapie
800 Kč -
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami
Telefonní číslo
Online konzultace
Telefonní číslo
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Lenka Čumplová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor