PhDr. Kristýna Klápová

přijímá nové pacienty

Psycholog · Více o specializacích

Říčany 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

Jsem psycholog s více než dvacetiletou praxí v oblasti poradenství, diagnostiky a vzdělávání. V současné době se zaměřuji na poskytování terapie orientované na řešení. Věnuji se tématům z osobního i profesního života (např. pocity smutku a deprese, nedostatek sebedůvěry, pocity méněcennosti, obavy a strachy, potíže ve vztazích a v komunikaci s druhými, zdravotní obtíže, manželské a výchovné problémy a další).
Více zde: www.kratkaterapie.cz

• Psychoterapie

Kristýna Klápová
Psycholog - psychoterapie, poradenství, koučování

Velké Popovice, Masarykova 38, Říčany 251 69

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Hotovost
  • Bankovní převod

Telefonní číslo

728 71...

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Dochvilnost

Rady, které jsem si odnesl ze sezení jsem dokázal velmi rychle ověřit v praxi a zjistil jsem, že opravdu fungují. Nikdy jsem neměl ani na minutu pocit, že by cíl paní doktorky byl jiný, než mi pomoct. Byl to za mě vždy velmi užitečně strávený čas a přístup paní doktorky mi velmi vyhovoval.

• Psycholog - psychoterapie, poradenství, koučování psychologické poradenství  •

Paní doktorka je milá a ochotná pomoci. Sezení splnilo mé očekávání a určitě budu pokračovat dále.

• O

Na sezení jsem se cítila velmi dobře. Paní doktorka je empatický a opravdu milý člověk, který vám dodá pocit bezpečí a naděje, že bude lépe.

Oceňuji, že paní Klápová se detailně zabývá klientem a snaží se jeho situaci opravdu porozumět. Těším se na další spolupráci.

Dnes jsem měla první sezení a jsem nadšená. Moc se těším na další schůzku. Paní doktorka vše vysvětlila a ihned jsme se pustili do práce. Už po prvním sezením si připadám ,, lehčí,,. Jsem moc ráda, že jsem navštívila její ordinaci.

Jsem velice spokojena s paní doktorkou Klápová. Velice empatická.

Příjemné prostředí a velmi sympatická paní doktorka. Profesionální a empatické jednání, rozhodně doporučuji.

Paní psycholožka byla empatická a profesionální, její podpora mi pomohla najít klid a rovnováhu.

• H

Milé, vstřícné, ale racionální a profesionální jednání.
    Mohu jen doporučit a velmi poděkovat za pomoc.

• Psycholog - psychoterapie, poradenství, koučování psychologické konzultace  •

• D

Vše bylo super, až nečekané, jaký efekt měla konzultace.