Již od roku 2002 vede MUDr. Kateřina Hladíková kliniku dermatologie, estetické dermatologie a laserové medicíny KH DermaClinic v Klatovech.

Klinika poskytuje péči pacientům trpícím nemocemi kůže. Zaměření kliniky je však mnohem širší:

• Všeobecná dermatologie

• Estetická dermatologie

• Laserová medicína

• Prevence

• Lymfologické centrum

• Péče o tělo

• Vylepšení intimních oblastí

MUDr. Kateřina Hladíková, vedoucí lékařka, zakladatelka a majitelka kliniky, studovala na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Atestaci v oboru dermatovenerologie získala v ČR ve FN Motol  a také v Německu u Bayerische Landesärztekammer v Mnichově. Bohaté praktické zkušenosti nabyté na klinikách v ČR i v zahraničí (Německo, Švýcarsko, Velká Británie, Thajsko a jiné) uplatňuje v každodenní praxi na vlastní klinice. Pravidelně se účastní přednášek, kongresů a dalších vzdělávacích akcí, a sama je inspirací pro širokou lékařskou veřejnost při odborných přednáškách i publikacích.

Více O mně

• Diagnostické testy

• Diagnostické vyšetření

• Klinické vyšetření

Kateřina Hladíková
Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

Dukelská 101/III, Klatovy 339 01

• S

Skvělá zkušenost s touto kožní klinikou, velice milý a vstřícný přístup. Oceňuji snahu poradit a pomoci.

• Ambulance pro choroby kožní a pohlavní konzultace  •

• S

Přišla jsem s pihou na krku , ale musela jsem na kožním odpovědět na otázky jako u gynekologacož jsem teda moc nepochopila ...nadále jsem dostala rozkaz se vysvléci , , zase jsem se podivila nad způsobem jednání, šlo o pihu na krku ...dostala jsem lístek že mám zaplatit dost vysokou částku v patře bez toho aniž by se mě paní doktorka zeptala zda s tím souhlasím , šla jsem do této ordinace poprvé po přečtení recenzí, ale přesvědčila jsem se sama a mohu napsat jen to , že kdybych chtěla být zlá, tak bych vystupovala více asertivně, což jinde dělám , a myslím si že by se to paní lékařce moc nelíbilo. Asi by jste neměli s lidmi , o kterých víte že od vás potřebují pomoc. Proto vím , v Plzni kde jsem již byla před několika lety je empatie a lidskost na mnohem , mnohem vyšší úrovni. děkuji za vaši péči o mé porody a operace netušila jsem že jsem na gynekologii

• Ambulance pro choroby kožní a pohlavní konzultace  •

Chtěla bych velmi ocenit efektivitu práce nejen paní doktorky, ale celému týmu, který je dobře sehraný, a i když je v čekárně hodně pacientů, nikdo nečeká abnormálně dlouho. A jsem samozřejmě vděčná za pomoc.

• Ambulance pro choroby kožní a pohlavní Jiný  •

MUDr. Kateřina Hladíková

Děkujeme. Velmi si Vaší zpětné vazby vážíme. Udělala nám radost a dodala sil...
    K. Hladíková

• Paní doktorku Hladíkovou mohu jenom doporučit!!! Trpěla jsem velmi silnou alergickou reakcí, byla jsem 3x na kapačce a navštěvovala jsem alergologii, kde mi nebyli schopni jakýmkoliv způsobem pomoci. Nedostala jsem žádné léky ani mastičku, pouze mi vzali krev a 3 týdny jsem čekala na výsledky. Měla jsem oteklý celý obličej a krk, kde se mi i objevila velice svědivá vyrážka, která se mi neustále vracela a bohužel to bylo tak bolestivé, že už se to nedalo vůbec vydržet. Až paní doktorka byla jediná, která mě z toho dokázala dostat a jediná, která mi pomohla. Za to bych jí chtěla moc poděkovat. Každý mi akorát říkal, co je špatně a co né, ale nikdo mi nedokázal pomoci, až ona!!

• S paní doktorkou jsem se setkala před čtyřmi lety, kdy jsem k ní šla s ekzémem. Čekala jsem asi přes hodinu i když jsem byla objednaná. A jakmile jsem si před ní sedla s tím že mám ekzém, ani se na mě nepodívala a začala mi doporučovat novou metodu vyhlazení akné laserem asi za tři tisíce korun. Ekzém úplně zazdila a celou dobu tam povídala o akné. Má krásné moderní vybavení, příjemné prostředí, ale z pacientů tahá jen peníze. Rozhodně nedoporučuji.

• Paní doktorka se pacientovi věnuje s velkou péčí. Byl jsem s vyšetřením velmi spokojen. Ing. Josef Duchek

• Paní doktorka je milá, ochotná, záleží jí na pacientech a nedělá mezi nimi rozdíly - snáží se pomoci opravdu každému. Na nic si nehraje a nevyvyšuje se nad pacienty. Vždy nám vyléčila, co jsme potřebovali, je poznat, že se dál vzdělává a vybavuje ordinaci moderními přístroji na léčbu. Líbí se mi i prostředí ordinace, sestŕičky jsou příjemné i když někdy mají hodně plnou čekárnu,dlouho se nečeká. Jsem ráda, že jsem dostala doporučení právě na ní, chodíme k ní už 7 let a doporučuji ji s klidným svědomím všem dalším.

• Příjemná, milá, odborně 100%. Její přístup k pacientům je rovněž 100%. Není to ten typ doktora, co se vykecává a ostatní musejí čekat. Je rychlá, spolehlivá a se vším si ví rady. Nikdy se v léčbě nemýlila. Doporučuji lidem v jakémkoliv věku.... Jen tak dál paní doktorko. Děkuji. Doporučuji.

• Řekl bych jedna z mála opravdu schopných lékařek na svém místě. Chytrá a příjemná, hlavně však efektivní, což je účel návštěvy. Jinde jsem utrácel peníze a hlavně čas bez výsledků, což tady opravdu říct nemůžu. Nejen, že je šikovná, ale návštěva je ještě navíc příjemná díky celé ordinaci, která je pěkně zařízená a hlavně má kvalitní přístroje na diagnostiku i léčbu, takže si poradí skoro se vším a nikam vás neposílá. A jako bonus připisuji příjemné sestřičky v ordinaci. Jsem moc rád, že jsem dostal doporučení právě na ní, pomohla mi vždy. Takže DOPORUČUJI.

• Jsme s paní doktorkou Hladíkovou moc spokojeni. Chodíme k ní s rodinou už deset let a nikdy se nám nestalo, že by nás odbyla nebo snad dokonce nevyšetřila. Stejnou zkušenost s ní má i mnoho mých přátel i kolegů v práci. Je milá, ochotná a opravdu se snaží pomoci. Samozřejmě nejvíce si cením jejích odborných kvalit. Pomohla nám vždy.

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Co mam dělat s Kopřivkou?

Dobrý den, rad bych se zeptat co mám dělat s Kopřivkou vyskytující se více jak měsíc na penisu a oblastech varlat. Jako nezkušený 15 letý člověk se bojím ze by to uz nemuselo zmizet a tak bych se rad zeptal jak bych se toho mohl zbavit. Příčinu vyskytnutí bohužel nevim. Mohla by jste mi prosim…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Kateřina Hladíková

Bylo by dobré, aby jste se přišel nechat vyšetřit, o co se opravdu jedná. Pak Vám mohu teprve doporučit léčbu. Vyšetření hradí zdravotní pojišťovna, vy neplatíte nic.