MUDr. Juraj Bencúr

Chirurg · Více o specializacích

Frýdek-Místek 1 adresa

Juraj Bencúr
Nemocnice ve Frýdku-Místku, p.o.

Elišky Krásnohorské 321, Frýdek-Místek

• T

Tomáš

Pan doktor Bencúr mi zachránil nohu po tříštivé zlomenině nad kotníkem. Po dobu starostlivé léčby prokázal také lidský přístup. Hodně ví, umí to realizovat a ještě je skromný.

• Nemocnice ve Frýdku-Místku, p.o. Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Po triestivej otvorenej zlomenine tesne nad kotnikom, čo viac si môže človek priať asi len to ze po dlhej dobe liečenia,, chodím. Ďakujem za všetko pán doktor Bencur

• Nemocnice ve Frýdku-Místku, p.o. Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Děkuji za velmi profesionální výkon a přístup. díky re operaci mám zachráněnou ruku po dvojité tříštivé zlomenině zápěstí.

• Váš účet byl odstraněn

Výborný lidský přístup a skvěle odvedená práce, díky které se člověk mohl po úrazu zase rychle vrátit ke sportu.

• Váš účet byl odstraněn

Pan doktor Bencúr je určitě nejen výborný chirurg, ale navíc jak už bylo řečeno má super přístup a jsem si jistý, že mu opravdu záleží na tom, aby svému pacientovi pomohl. Vždycky mě potěší někoho takového potkat, protože se to zas tak často nestává. Pane doktore díky :-)

• Ž

Žáková

Děkuji za záchranu mého zdraví po úraze panu doktoru Bencúrovi.Je to vynikající chirurg s lidským přístupem.

• Pacient

Pan doktor Bencúr je nejlepší.

• Pacient

Vynikající chirurg s naprosto fantastickým přístupem k pacientům. Díky !