MUDr. Josefína Mindžáková

Pediatr · Více o specializacích

Liberec 1 adresa

Josefína Mindžáková
Praktický lékař pro děti a dorost

Masarykova 9/699, Liberec 46001

M.M.

Paní doktorka je naprosto skvělý člověk. Nikoho do ničeho nenutí, i když s tím zrovna asi nesouhlasí. Vždy se snaží pomoci, i když má v ordinačním plánu naprosto narváno. Nikdy neodmítne pomoc. Má spoustu životních i profesních zkušeností. Přístup lékařky je profesionální s lidským přístupem ke všem. Jako malá jsem k ní chodila já a teď už k ní chodím s dcerou. Nemohla bych mít lepší lékařku! Jen doufám, že nás ještě hodně dlouho neopustí, protože takového lékaře bychom hledali už jen velmi těžko.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• V

V.CH.

Paní doktorka je vynikající odborník s úžasným přístupem k rodičům i dětem. Kéž by všichni lékaři přistupovali k pacientům stejným způsobem.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je úžasná lidsky i profesně. Její pohotová reakce a neuvěřitelná ochota a obětavost zachránila našemu synovi život.

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• Z

Zdeněk K.

Nejlepší z nejlepších!!!! Milá a fundovaná Paní lékařka. Děkujeme za naše děti a smekáme pomyslný klobouk.

• Váš účet byl odstraněn

K pani doktorce jsem chodila jako dite a chodila jsem k ni i se svymi detmi od jejich narozeni. Bohuzel jsme se odstehovali. Vynikajici lekarka!

• Váš účet byl odstraněn

Jedním slovem skvělá. Pro naše kluky ta nejlepší. Kdykoli jí můžu zavolat, vezme nás i mimo ordinační dobu, když je průšvih, i když má natřískanou čekárnu (teď obzvlášť), zůstává pořád milá a přívětivá k rodičům i dětem. Ve špitále by si z ní měli vzít příklad....důchodovej a nevyhořelej lékař je v dnešní době velký zázrak!

• Váš účet byl odstraněn

Velice ochotná, profesionální a pečlivá lékařka. Pro svoji dceru bych nemohla chtít lepšího pediatra.

• Váš účet byl odstraněn

nejlepší z nejlepších,chodila jsem tam já a ted můj syn a ona je absolutní profík a neskutečně milá paní doktorka!

• Váš účet byl odstraněn

VYNIKAJÍCÍ odborník, naprostá spokojenost mohu jen DOPORUČIT, škoda, že nejsou všude !!!!!

• Váš účet byl odstraněn

Neskutečný odborný a příjemný lékař, prostě vše na jedničku, říct velmi dobrý je málo, škoda, že takových není povícero. Kdykoliv ochotná pomoct a hlavně ví co dělá a všemu rozumí, tak ať nám ještě dlouho vydrží, škoda ztratit takového vynikajícího profesionála. Za vše díky