Jiří Šilhan
Sam. ordinace PL - stomatologa

Palackého 48, Smiřice 50303

Vždy je v pohodě a chová citlivě k našim bolístkám. Prostě je SUPER :)

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

Profesionální a lidský přístup. Pana doktora můžu jen doporučit! Nikdy u něj dlouho nečekám, se sestřičkou jsou skvělý tým.

• H

Pan doktor je ochotný, vstřícný, vždy pomůže. Se sestřičkou jsou skvělá dvojka .Nelze než chválit. Nikdy dlouho nečekáme, akutní problém vyřeší ihned. Dojíždíme s manželem do jeho ordinace přes 20 km.

• Sam. ordinace PL - stomatologa Jiný  •

• Nejlepší pan zubař na světě!!! Je báječný pro dospělé i pro děti. Můj synek se zubaře vůbec nebojí, teď mu jsou 3 roky a už jsme bez problémů absolvovali několik prohlídek. Když máme kdokoli v rodině problém, někam nás nacpe do programu a pomůže.

• Pan doktor se sestřičkou jsou super! Dojíždíme celá rodina. Velká spokojenost.Ochota,přijatelné objednací doby. K.H.

• Doktor Šilhan je pro mě nejlepší zubař, co znám. Ochotný, šikovný a vysvětlí vše, na co se člověk zeptá. A samozřejmě se též připojuji k názorům, že jak pan doktor, tak sestřička mají vždy dobrou náladu a jsou velice vstřícní.
    Lukáš Svoboda

• Pan doktor je skvělý, vždy má dobrou náladu a sestřička taktéž. A navíc mu do konce života budu vděčit za to, že když mi bylo asi 9 let, upozornil rodiče na "plnou pusu zubů" a tak jsem dostala rovnátka. =) Doteď mám ty dva zuby co mi vytrhl schované v krabičče. Za to mu patří veliký dík.

• Jeden z mála lékařů, který si umí objednat pacienty. Nikdy se mě nestalo abych čekal déle než 15min.
    Je velice ochotný a pečlivý.
    Doporučuji

• K panu doktorovi chodíme celá rodina a všichni si ho chválí. Velmi citlivý a lidský přístup, už se nebojím chodit k zubaři!

• Pan doktor , je nejen velmi dobrý zubař ale i vždy ochotný a příjemně naladěný
    člověk.Samozřejmně i se super sestřičkou.
    Simona M.