Jiří Kahánek
Ord. praktického lékaře gynekologa

5. května 259, Teplice 41510

• Pan doktor je profesionál. Vždy je velmi milý a ochotný. V jeho ordinaci panuje pohodová atmosféra. Vždycky mi vyhověl a vyšel mi vstříc. Pana doktora si vážím a doporučila bych ho všem pacientkám. Je to opravdu skvělý pan doktor.

• Oceňuji jeho lidský přístup k lidem a profesionalitu.

• Pan doktor je opravdu moc hodný,jeho vyšetření jsou bezbolestná.Je lidský a pečlivý.Jen mi vadí,že nemá ultrazvuk a nedělá odběry u sebe jako jinde a pak lítáte po celých teplicích.Jinak jsem spokojená.

• Pan doktor má velice milý přístup k pacientům a to platí i o sestřičkách.Moc na mě působí prostředí a u pana doktora se cítím skutečně pohodově.Je starostlivý a jeho osobní přístup dodává pacientkám důvěru.Jsem velice spokojená!!!

• Výborný lékař, příjemné prostředí i přístup. Úspěšně mě léčí z rakoviny děložního čípku za což mu velice děkuji. Chválím i obě sestřičky za lidský a velmi příjemný přístup. Jen je opravdu škoda, že v ordinaci není ultrazvuk, CTG apod. Jinak pana doktora mohu jen a jen doporučit. Katka

Pan Doktor je velmi ochotný,citlivý.Vyslechne jakýkoliv problém a poradí či pomůže.

• příjemná atmosféra

S panem primářem mám již dlouhodobě jen ty nejlepší zkušenosti.Vždy jsem byla pečlivě vyšetřena,jeho diagnosa byla určena správně a přístup k pacientovi je nadstandardní.
    Doporučuji.

Děkuji za příkladnou péči prim. MUDr. Kahánkovi, obzvláště
    pak za velmi lidský přístup k pacientkám a profesionální přístup
    nad rámec svých povinností.

• Č

K panu doktorovi chodím již dlouho je to skvělý lékař,který mi vždy a rád poradil.Je to velice ochotný a milý člověk.Jsem ráda, že je mým gynekologem a za vše co pro mě udělal bych mu chtěla moc poděkovat a také ho všem doporučit.