Jiří Boček
Soukromá lékařská praxe - prakt. lékař

Čechova 298, Bechyně 39165

• Když k němu přijdou jeho bývalí kámoši z mládí v Bechyni či z jeho felčarování na letišti v Bechyni, řeknou mu: Hele vole Jirko, nesštvi a napiš mi bumážku na vyšetření tam a tam, tak tomu on rozumí, napíše, a oni jsou spokojeni a píšou sem ty pochvaly. Když k němu přijdete skromně a slušně, vykáte mu, pane doktore prosím, pane doktore bylo-li by možno - tak si s vámi vytře pozadí. Při tom vám tyká, protože si už nepamatuje, s kým vojákoval a s kým ne. Jestli je dobrý doktor nevím, utekl jsem fofrem kvůli jeho nevychovanosti.

• Je mi 65 let a mohu říci, že jsem během svého živita poznala díky stěhování víc lékařů. MUDr Jiří Boček na rozdíl od mnoha jiných dokáže přistupovat i ke starším lidem tak, aby jim pomohl, alespoň mně pomohl moc. Chodí k němu i dcera a jsme s ním velmi spokojené, kam se na něj hrabe interna v nemocnici v Táboře.

• super doktor

• Opravdu je neskutečné, jak jsou lidé zlý. Bohužel z nich asi promlouvá závist!
    Pan doktor Boček je výborný lékař, vždy mi i mojí rodině pomohl a dobře poradil, rozhodně nikdy nic nezanedbal. Pokud si někdo stěžuje, zřejmě nedostal neschopenku:-D a dobře vám tak:-D

• Pan doktor Jiří Boček je arogantní,necitliví,sprostý a uřvaný neurotik.
    A kdyby byl tak uznávaný pan doktor jak píšete, tak by mu lidi neutíkali k doktorovi Zeinerovi.Pan doktor rád přehání a chudák jeho sestra a manželka ta si sním užije!!!

• Po přečtení zde uvedených názorů.Je neuvěřitelné co dokáží lidé napsat.Já a moje manželka jsme u MUDr.Bočka 22 let.Nyní jsou u něho i moje děti.Nikdo z naší rodiny nemá žádný problém.Naopak vždy nám pomohl a poradil.Troufám si napsat,že tu špínu co tady píšou jsou simulanti.Což dokazuje i to,že se nedokáží ani podepsat.Novákovi

• Jako člověk je někdy opravdu velmi zajímavý, nicméně je to také jen člověk, jako my ostatní se všemi svými radostmi i starostmi a to je třeba si uvědomit především. Jako lékař je velmi přesný v diagnózách a opravdu mnoho lidem tím již zachránil život. Pomluvy, které zde někteří vedou lze brát z rezervou, zvláště pokud hodnotí diagnózy, neboť pochybuji, že sami něčemu mohou rozumět, když jsou schopni psát ve veřejně prezentovaném textu hrubice či překlepy, což vypovídá o jistých nízkých osobních kvalitách, proto hodnocení nelze pokládat za relevantní. Já jsem spokojena.

• Myslím si že o co si člověk neřekne to nemá.
    Od toho máme pusu a nějaký názor a doktor není jasnovidec.

• Pan Boček mi zatím ve všem vyšel vstříc, je na mě milý a rád mi poradí a odpoví na všechny otázky, které k němu mám. Nemám s ním problém. Mohu doporučit jako výborného praktického doktora.

• Hrůza co předvádí