MUDr. Jindřiška Masnerová

Psychiatr · Více o specializacích

Beroun 1 adresa

Medicentrum Beroun, spol. s r.o.

Politických vězňů 40, Beroun 266 01

• Š

Dobrý den Moc děkuji za pomoc, když ostatní nás odmítli Jsem moc ráda, že k Vám mohu chodit vždy nám hodně pomůžete

• I

Příjemná, empatická a naslouchající paní doktorka, která neodbývá své pacienty jen tím, že jim předepíše léky po telefonu, naopak, svojí pečlivostí vždy preferuje osobní návštěvy pacientů ve své ordinaci.

• Medicentrum Beroun, spol. s r.o. Jiný  •

Nejlepší psychiatrička jakou jsem kdy zažila. Nic není problém na všem se dá domluvit. Je velice hodná a sestřička je anděl.

• Medicentrum Beroun, spol. s r.o. Jiný  •

• Tak já bych chtěla moooc poděkovat paní doktorce jelikož mne velice pomáhá a je to člověk na správném místě chodím k ní už delší dobu a drží mne nad vodou a doporučuji je velice klidná ,milá a profesionální jsem strašně vděčná že k ní můžu chodit děkuji tisícekrát M.

• Medicentrum Beroun, spol. s r.o. psychiatrické konzultace  •

• Nejlepší doktorka, kterou jsem kdy měla. A že se mi vyplatilo jich vystřídat, než jsem natrefila na paní doktorku Masnerovou. Má trpělivost, je vstřícná, dělá svou práci s péčí, vybírá nejlepší východiska a opravdu ji záleží na pacientovi, a ne aby se vás zbavila s léky, jak jsem kdysi ja zazivala u jiných. Dlouho jsem váhala, jestli sem napíšu, protože chci mít paní doktorku jen pro sebe. :D Samozřejmě s nadsázkou. :D

• Moc tomu oboru nerozumím, ale jsou příjemný, vstřícný a navíc paní doktorka je velice krásná žena.

• Skvělá paní doktorka.

• bgvh

• nejlepší

• Příjemná paní doktorka i sestřička. Hezká ordinace, uklidňující prostředí. Snaha vyjít vstříc.