Telefon:
jaroslava.hrbkova@seznam.cz
WWW:

Poděbradovo náměstí 11
539 01 Hlinsko
(nad Lékárnou U Radnice, 1. patro)

Ordinační hodiny

Jaroslava Hrbková
Ordinace

Krátká 1643, Hlinsko 539 01

• Váš účet byl odstraněn

Jsem spokojená a neměnila bych :)

• Váš účet byl odstraněn

S paní doktorkou jsem 20 let velice spokojená. Je lidská a dokáže poradit a pomoci.

• O

Olga a Karel cestovatel

Velice jsme spokojeni,je vstřícná,ochotná a vždy dobře poradí,pacienta nikdy neodmítné.Její jednání je velmi přátelské

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka Hrbková je hodně dobrá a myslím, že nestojí o rádobypozornosti jako jsou čokoládové bonbóny... Navíc, proč by měla čekat na to, až ji někdo v usoplený igelitce přinese ještě víc usoplenou bonbonéru... Navíc v zhledem k její hezké štíhlé postavě, ty darované pamlsky stejně letí nejspíš do koše.... Jestli měla někdy problémy s alkoholem a dostala se z toho, tak je to velké plus. Jako praktická lékařka je velmi slušná a pokud má někdo s ní problémy, tak ať se zaregistruje u jiného praktika.

• Pacient

Přečetla jsem si komentáře a z těch negativních je mi nanic. Znám paní doktorku dlouho. Je vždycky ochotná, poradí a a pokud se jedná o problém úzce specializovaný, okamžitě zvedne telefon a problém konzultuje se specialistou, případně i sjená návštěvu. Vždycky i při náhodném setkání se poptá na zdraví a to podotýkám, vždy naprosto nezištně. Nikdy si ode mne nic nevzala a pokud se jedná o "drahé Toffife", milý pane/paní/ kdyby se měla paní doktorka přetahovat s pacienty o pozornost, kterou přinesou, ztratila by spoustu drahocenného času, který by mohla věnovat jinému pacientovi. Vím, že by Vás paní doktorka přijala naprosto stejně i bez této pozornosti. A co se týká alkoholu. Kdo Vám dává, pane pisateli, právo ventilovat tak starou záležitost??? Já si paní doktorky nesmírně vážím i za to, že léčení zvládla a je i nadále skvělou lékařkou.

Je dobrá

• Váš účet byl odstraněn

Obávám se, že si trošku pletete význam věty typu : ,, Co jsem dlužná´´ není totéž jako ,, Jsem něco dlužná´´ , ale s Vámi se nemá cenu hádat... Nerozumím proč by mělo být paní doktorce za mě trapně, klonila bych se spíše , že z Vašich způsobů by osobně trapně bylo mně. Kdyby někdo po mně chtěl cosi napsat či potvrdit a hnedka mi nad hlavou mával nějakýma čokoládkama či co...(jak jste uváděl v minulém příspěvku). Nicméně paní doktorka je profesionál po odborné stránce a to je pro nás ( pacienty) nejdůležitější:-) A tím jsem ráda, že v její dokumentaci jsem i já. Přeji hezký den :-)

• Pacient

Dlouho jsem se těmto poznámkách vyhýbala,ale už se musím taky vložit. Je velmi zajímavé, že cokoli jsem po paní doktorce potřebovala, tak mi bylo vyhověno!! A je nutno zdůraznit i bez ,,úplatků´´!! Ba naopak, když potřebuji určité potvrzení nebo prohlídku, tak se mi na otázku, ,,Co jsem dlužná´´ dostaví odpověď : ,,Nic, jste student a od nich nic nevybírám. Sama vím ze studenstkých let, že každá koruna dobrá a přeci ji nebudete dávat tady mně ´´ A od svých vrstevníků mám zjištěné, že ne všechny doktoři berou takovéhle ohledy na studjící! Tak jenom tohle málo jsem tu chtěla zmínit...Děkuji a tímto i doporučuji.

Malý Miloš

Velmi dobrý DOPORUČUJI !

• H

Hlavatý Ladislav

Moje obvodní lékařka přes 30 roků. Pohodová, na odborné úrovni. Doporučuji.