MUDr. Jaroslava Faktorová

České Budějovice 1 adresa

Jaroslava Faktorová
Praktický lékař pro dospělé

Senovážné nám. 2, České Budějovice 37001

K paní doktorce jsem šla s bolavou krční páteří a žádala jsem o doporučení na fyzioterapii. Paní doktorka mé problémy zlehčovala a nabízela mi letáček, jak se mám protahovat.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Chodíme k MUDr.Faktorové už 25 let celá rodina.Velmi ochotná a na vysoké odborné úrovni -přešla i moje matka od své doktorky, která ji léta léčila se srdcem. MUDr. Faktorová po par minutách poznala správnou diagnózu -zablokováním hrudní páteř.Nyni chodí už i děti.Výborná lékařka s lidským přístupem.

• S paní doktorkou a sestřičkou jsem velice spokojená, za jejich vstřícnost,lidské jednání a profesní i lidský přístup k pacientům. Doporučuji, dnes chodí už k ní i moje děti a jsou též spokojené.

• Váhám, jestli nepřejít jinam. Paní doktorka je sice příjemná a určitě fajn ženská, ale spíš bych od doktora čekala že bude pečlivý, že nebude bagatelizovat problémy a že budu jeho léčbě věřit. Důvěru si u mě paní doktorka bohužel nezískala.

• Paní doktorka je milá, ochotná, odborně na vysoké úrovni. Jmes velmi spokojená s její péčí

• velmi vstřícná doktorka

• Precizní léčba. Vynikající odborná způsobilost. Naprostá spokojenost.

Doporučuji!!!I sestřička super.

Lékař,kterých bychom si v dnešní době měli vážit.Spojení profesní zdatnosti s velice lidským
    přístupem .

• B