Jan Toman
Ordinace pro děti a dorost

U stadionu 1233, Mladá Boleslav 29301

• T

Nejlepší dětský lékař jakého znám. Mohu jen doporučit.

• Ordinace pro děti a dorost Jiný  •

• Nejlepší dětský lékař. Je velice pečlivý a milí k dětem. Nikdy nic nezanedbal. Naše rodina ho navštěvuje snad po tři generace a doufám že ještě dlouho bude ????

• Ordinace pro děti a dorost  •

• K pani dr. Tomanovi chodil můj manžel a chodí i oba synové. Jeho profesionální přístup k dětem, zbytečně ihned nenutí ATB, vyžaduje kompletní vyšetření. Za nám TOP lékař a doufám, že bude ještě dlouhá téta ordinovat. Svačinovi

• Milý a ochotný pediatr, dokud si nepřejete řešit některé záležitosti alternativně... Pak umí i on být velmi nepříjemný.

• Velmi profesionální přístup

• Charizmatický a ciltlivý lékař :-)

• Pan doktor Toman je velmi charismatický lékař, který je vždy když k němu příjdeme se synem skvěle naladěný....než vejdeme do ordinace sestřička mu přinese naši kartu, takže okamžitě ví kam nás má zařadit, paměť na lidi má úžasnou. Jeho péče je profesionální a dokáže...(jakožto málokdo)přiznat i chybu.
    Jsme s ním velice spokojeni a vřele doporučuji! Jana Vélová

• MUDr Toman je ten nejlepší pediatr, kterého jsem kdy poznal. Laskavý,velice trpělivý s výborným přístupem k dětem.I po odstěhování nám vyšetřil dceru, aniž by k němu ještě patřila. Klobouk dolů!!

• Pan doktor Toman nikdy nic nezanedbal, je starostlivý a nenechá nic náhodě.

• dragounová