Irena Krigarová

Pediatr · Více o specializacích

České Budějovice 1 adresa

• s paní doktorkou jsem velmi spokojená,obě děti k ní chodí od malička,máme k ní velkou důvěru

• K paní doktorce chodíme již léta a nikdy jsme neměli žádný problém. Nezměnili jsme ji ani kvůli přestěhování. Velké díky i milé sestřičce.

• Paní doktorka s velkým P... Takových je dnes již málo. Vždy jsem jí důvěřovala, věřila v její šestý smysl, bohužel, syn musel od ní odejít - je dospělý. Nevěřím, že by ještě někdy se setkal s takovou osobností, která má znalosti, přístup k lidem a odvahu. Jen doufám, že paní doktorku nenapadne jít do důchodu........Kde by naše společnost takové lékaře, jako je ona brala....
    Velice spokojená (nejedna) matka z Máje.

• K paní doktorce jsem chodila několik let, změnila jsem si jen kvůli stěhování. Vždy byla milá, ochotná a s neustálým úsměvem na tváři. Nemohu nic vytknout. Doporučuji!

• W

Docházel jsem k paní doktorce celé dětství rozhodně jí mohu doporučit.
    Velice pečlivá dětská lékařka, nemohu říct nic negativního.

I pro mě ta nejlepší lékařka, se kterou jsem se kdy setkala. O své práci přemýšlí, nepředepisuje léky jen od stolu, odborník na pravém místě. DĚKUJU

• S

Pí. dr. je jedním slovm úžasná. NIkdy jsem s ní neměla problém, ba naopak. A jestli někomu vadí, že dbá o svůj zevnějšek a má pěstěné nehty, tak ať si najde puritánského a zapšklého lékaře. Pí. dok. je vždy příjemná, usměvavá a převším pohotová. Navíc velic dobře vychází s dětmi.

• S

Dlouhá léta jsem byl u ní. Nikdy jsem neměl žádný problem.

• Velmi dobá lékařka, než předepíše antibiotika velice se rozmýšlí. Vstřícný přístup k dětem.S paní doktorkou mám ty nejlepší zkušenosti a vždy jsme se dohodly. Věřím jí, o léčbě jiného doktora vždy pochybukji.

Paní doktorka je velmi inteligentní,vzdělaná a stále se zdokonalující odbornice v lékařství.Umí poradit v každé situaci i po telefonu.Jsem moc ráda,že takovou paní lékařku máme a doufám, že ještě dlouhá léta budeme mít.Velmi vzdělaná ,příjemná žena,máme jí moc rádi.