Hana Zikudová
Hradec Králové - Pražské Předměstí

Horova 180/10, Hradec Králové 50002

• Váš účet byl odstraněn

K paní doktorce chodím od roku 1992, před ní jsem vystřídala několik lékařů, ale s tak vynikající péčí jsem se u nikoho jiného nesetkala. Jsem nadmíru spokojená. Yvona Johnová

• Hradec Králové - Pražské Předměstí je můj praktický lékař  •

• Váš účet byl odstraněn

Po téměř 40ti letech mě okolnosti donutily, abych požádala o přeposlání mé zdravotní dokumentace k lékaři v mém novém bydlišti /Jilemnice/. Moc jsem se rozhodovala, zda na "stará kolena" provedu změnu praktického lékaře. Zamáčkla jsem slzu /skutečně/ a provedla nutnou změnu. Jezdit 70 km při každém novém zdravotním problému a ve věku téměř 70 let by byl asi nesmysl. Děkuji za dlouholetou péči p. MUDr. Zikudové i její "pravé ruce" p. Sochové - vždy byly obě ochotné a vstřícné, odcházím od nich nerada. Ale - léta běží a kdoví, jak dluho bude tato ordinace ještě fungovat. Ještě jednou díky za vše - budu vzpomínat jen v dobrém. Marcela Řezníková

• Hradec Králové - Pražské Předměstí  •

• Váš účet byl odstraněn

Jsem jejím pacientem 34 let.
    Vždycky je ochotná pomoci. Stejně tak mé matce i dceři.
    Myslím, že je dobrý diagnostik.
    S jejími službami jsem velmi spokojen

• Váš účet byl odstraněn

K paní doktorce chodím již min. 25 let. Vždy jsem byl spokojen a její pečlivost musím ocenit. Nikdy nic nezanedbala.

• Pacient

Paní doktorka je velmi pečlivá, vlídná a starostlivá. Totéž platí o sestře Hochové.

• Pacient

rodiče k mé nynější lékařce chodí léta a nikdy si nestěžovali,nyní mám nějaké potíže a není nic problém...vychází vstříc a řeší..

• Pacient

K paní doktorce chodíme s manželem 17 let a jsme velmi spokojeni. Je ochotná, laskavá a všechny naše zdravotní problémy vždy vyřešila.Věřím, že se stará zodpovědně o všechny své pacienty.
    Blanka a Ivo

• Pacient

Jsem spokojen s kvalitou lékařských služeb

svědomitá

jn

K paní doktorce chodím již asi 17 let a nemohu si stěžovat, vždy velmi ochotná a pasientům se věnuje